Datalla johtamisen kulttuuri ja ESG, to 16.3. Jyväskylä

Tervetuloa tapahtumaamme kuulemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden menestystekijöistä: Mitkä ovat avainasioita, joilla varmistetaan, että sekä ympäristö että liiketoiminta kukoistavat?

Tulevaisuudessa menestyminen edellyttää entistä parempaa datan ymmärrystä ja hyödyntämistä organisaation joka tasolla. Mitä datalla johtamisen kulttuuri tarkoittaa käytännössä?

Myös kestävyyden johtamisessa tulee saada koko organisaatio sitoutumaan yhteisiin ESG (environmental, social, governance) -tavoitteisiin. Mitkä ovat ne kestävyystekijät, joilla työntekijät, asiakkaat ja rahoittajat kiinnostuvat yrityksestä? Mikä on olennaista ja mikä arvokasta?

Näihin asioihin pureudutaan tapahtumakiertueemme ensimmäisessä tapahtumassa Jyväskylässä! Tapahtuman puhujina toimivat Greenstepin henkilöstö- ja muutosjohtamisen sekä henkilöstöanalytiikan asiantuntija Kati Tuovinen sekä vastuullisuuden asiantuntija Pirjo Virtanen. Vieraspuhujiksi olemme kutsuneet Valtralta Hanna-Riikka Luhtalan sekä AGCO Corporationilta Sanja Tantun, jotka kertovat aiheesta "Miten kulttuuri vaikuttaa yrityksen menestymiseen?", esimerkkinä AGCO Corporation.

Ilmoittaudu tästä mukaan!

Aika: torstai 16.3.2023 klo 13.30–16

Paikka: Crazy Town, Kauppakatu 39​, Jyväskylä

Ohjelma:

 • 13:30 Kahvitarjoilu
 • 14:00 Puheenvuorot:
  • Mitä datalla johtamisen kulttuuri tarkoittaa käytännössä? / Kati Tuovinen, Head of HR Business, Greenstep Oy
   • Menestyminen vaatii tulevaisuudessa datan ymmärrystä ja hyödyntämistä organisaation joka tasolla
   • Digistrategioita luodaan joka organisaatiossa, mutta miten se näkyy käytännössä?
   • Oppeja ja miten lähteä liikkeelle
  • Kestävyyden johtaminen on jokaisen asia / Pirjo Virtanen, Act. Head of Sustainability Services, Greenstep Oy
   • Arvoa tuottava ESG (environmental, social, governance)
   • Kestävyystekijöiden mittaaminen ja kilpailukyvyn luonti
   • Käytännön esimerkkejä
  • Miten kulttuuri vaikuttaa yrityksen menestymiseen? Case AGCO / Hanna-Riikka Luhtala, Director HR Finland and Valtra EME, Valtra Oy, sekä Sanja Tanttu, Training Manager Finland, AGCO Corporation
 • Kysymykset ja keskustelua
 • 16:00 Tilaisuus päättyy

Vieraspuhujamme:

Hanna-Riikka Luhtala, Director HR Finland and Valtra EME, Valtra Oy

Hanna-Riikka toimii AGCOn Suomen toimintojen, eli Valtran, AGCO Powerin ja AGCO Suomen henkilöstöjohtajana ja on Valtran johtoryhmän jäsen. Hanna-Riikka varmistaa roolissaan, että HR antaa kaiken tarvittavan tuen AGCOn Farmer First –strategian jalkauttamiseen ja avaintulosten saavuttamiseen. Hanna-Riikan johtamisesta huokuu arvostus yhdessä tekemistä kohtaan ja hän on hyvä esimerkki siitä, kuinka kulttuurin johtamiseen panostamisella voidaan saada liiketoiminnan kannalta merkittäviä asioita aikaiseksi.

Sanja Tanttu, Training Manager Finland, AGCO Corporation

Sanja on HR-ammattilainen, jolla on vahva tausta erityisesti Talent Managementin eri osa-alueilta. Sanja työskentelee AGCO konsernissa globaalissa tiimissä Training Manager Finland -tehtävässä ja kouluttaa AGCO:n esihenkilöitä ja johtoa sekä Suomessa että muissa AGCOn Euroopan toimipaikoissa. Sanja antaa parastaan, kun hän pääsee ideoimaan ja kehittämään uutta, kun esimerkiksi strategiasta on rakennettava toimintasuunnitelmaa HR-toimintoon.


Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittaudu tästä mukaan viimeistään 14.3.!

Tervetuloa!