Greenstep avaa uuden toimiston Jyväskylään

Jyvässeudun kasvuhakuinen yritystoiminta, osaava työvoima ja saapuminen jo olemassa olevien asiakkaiden lähelle houkuttelivat Jyväskylään. Jyväskylän yksikön vetäjänä toimii aikaisemmin mm. yritysliiketoiminnan johtajana pankissa työskennellyt Kirsi Huusko.

Rekrytoimme kesään 2018 mennessä Jyväskylään noin kymmenen osaajan tiimin. Kuten muissakin toimistoissamme myös Jyväskylässä yksikön tukena on koko yrityksen osaaminen eli yli 140 Greenstepin ammattilaista. Jyväskylässä osaavan työvoiman tarjontaa tukevat yliopiston, ammattikorkeakoulun ja monipuolisen yritystoiminnan lisäksi myös Jyvässeudun vetovoima asuinpaikkakuntana.

Kirsi_HuuskoWeb5.jpg#asset:4451

"Pääosin rekrytoinnit tapahtunevat Jyvässeudulta. Jyväskylään muuttohalukkaita osaajia on myös tiedossa. Tällä hetkellä Greenstepläisistä Jyväskylässä asuu jo DI, entinen Paikallisosuuspankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutala, jolla on monipuolinen kokemus rahoituksen lisäksi yhtiöryhmän johtamisesta, verkottuneista liiketoimintamalleista, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja digitaalisuuden mahdollisuuksista. Palveluhenkiseen joukkoomme sopii myös useita kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita" kertoo Kirsi Huusko.