​Sari Helander
Greenstepin
toimitusjohtajaksi

Greenstep Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty Sari Helander 1.11.2019 alkaen. Sari on toiminut mm. Postin Logistiikkapalveluiden toimitusjohtajana, Postin talousjohtajana ja Nokialla monissa eri taloushallinnon rooleissa.

Greenstep on kasvanut nopeasti 300 asiantuntijan yritykseksi ja palvelutarjoama kattaa muun muassa taloushallinnon, talousjohdon, HR:n, palkkahallinnon, rahoituksen, verotuksen, analytiikan, liiketoimintasuunnittelun ja liiketoiminta-alustat. ”Sari tuo meille jatkuvuutta niissä asioissa joissa emme muutoksia kaipaa, hän tuo meille kehitysapua siinä missä haluamme kehittyä, hän tuo iloa ja positiivista asennetta ja ennen kaikkea saamme uuden ihanan kollegan tiimiimme”, kertoo Greenstepin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tore Teir.

Greenstepin tavoitteena on kasvaa ja kansainvälistyä asiakkaidemme kanssa. Haluamme palvella asiakkaitamme paikallisesti Pohjoismaissa ja Baltiassa, ja auttaa heitä muualla MSI Global Alliancen verkoston jäsenyritysten avulla. Voimme näin palvella asiakkaitamme laadukkaasti yli 100 maassa. Greenstep jatkaa perheyhtiönä ja arvoiltaan ennallaan.

Olen hyvin innoissani siitä, että minulle on tarjottu mahdollisuus päästä kehittämään ja kasvattamaan Greenstepin liiketoimintaa entisestään”, toteaa Sari Helander.

Lisätietoja:

Sari Helander
Toimitusjohtaja
Puhelin +358 50 379 1819

Tore Teir
Hallituksen puheenjohtaja
Puhelin +358 40 760 4909

Kaikki artikkelit

Katso kaikki artikkelit