Greenstepin yhteistyö Vapo Oy:n kanssa laajenee


Greenstep ja Vapo ovat sopineet uudesta yhteistyöstä, jonka myötä osa Vapon Group Service -toiminnoista siirtyy Greenstepille.

Vapo-konserni on kansainvälinen monialakonserni, joka työllistää noin 1000 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Hollannissa, Espanjassa ja Saksassa sekä Australiassa. Konsernin vuosittainen liikevaihto on yli 500 miljoona euroa. Vapo edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa sekä tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja. Yhtiö kehittää uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen luoden hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä. Lue lisää Vapo-konsernista.

Kehittääkseen asemaansa markkinatilanteen muutoksissa, Vapo pyrkii keskittymään yhä vahvemmin konsernin ydintehtäviin. Uusien järjestelyiden myötä Vapo haluaa taata kaikkien toimintojensa kehittämisen sekä asiantuntijoistaan huolehtimisen. Onnistuakseen uusissa järjestelyissä, Vapo on etsinyt tuekseen luotettavia ja asiantuntevia kumppaneita.

Yritysten johdon keskusteluiden myötä selkeytyi näkemys, että Greenstep on oikea yritys vastaamaan Vapo-konsernin osto- ja myyntireskontrasta, luotonvalvonnasta sekä pienempien yhtiöiden kirjanpidosta 1.5.2020 alkaen. Greenstep valikoitui Vapon kumppaniksi ollessaan innokas ja kykenevä kehittämään toimintoja pitkällä aikajänteellä. Yhteistyön myötä kaksi taloushallinnon asiantuntijaa siirtyy Vapolta Greenstepin palvelukseen jatkaen työtään Vapon taloushallinnon parissa. Greenstepin tiimi, erityisesti Jyväskylän toimistolla, odottaa innolla uusia työkavereita mukaan kasvutarinaamme.

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka auttaa yrityksiä kasvamaan monipuolisten taloushallinnon sekä talous- ja henkilöstöjohtamisen palveluiden avulla. Lisäksi Greenstep tuottaa erilaisia raportointi-, automaatio- ja järjestelmäratkaisuja. Yhtiö toimii Suomessa jo kahdeksalla paikkakunnalla sekä kansainvälisesti Ruotsissa ja Virossa. Greenstep on vahvasti kasvava yritys ja perheenjäseniä on jo 320.Lisätiedot ja kysymykset:

Tore Teir, hallituksen puheenjohtaja / Greenstep
tore.teir@greenstep.fi
040 760 4909

Jarmo Santala, CFO / Vapo
jarmo.santala@vapo.fi
040 801 9191