Greenstep perustaa toimiston Tallinnaan palvellakseen asiakkaita entistä laajemmin

Hanna Mursula

Partner, Payroll Services

Greenstepin viime vuosien nopea kasvu jatkuu nyt kansainvälistymisellä ja laajentamisella Viroon. Jatkossa Suomen kuuden toimiston (Espoo, Tampere, Oulu, Turku, Jyväskylä, Vaasa) lisäksi Greenstep tulee toimimaan myös Virossa.

Viro ja Tallinna valikoitui laajennuksen kohteeksi muun muassa siksi, että Greenstepillä on monia asiakkaita, joilla on toimintoja Virossa. Sen lisäksi, että oma paikallinen toimisto ja työntekijät mahdollistavat toimimisen lähellä Greenstepin nykyisiä Viron asiakkaita, se tuo palvelut myös laajemmille markkinoille uusien asiakkuuksien luo. Virossa on hyvää osaamista talous- ja palkkahallinnon alalta ja lisäksi Viro on pitkälle kehittynyt digitalisaation ja automaation suhteen. Digitalisaatio ja automaatio ovat asioita, joiden parissa Greenstep työskentelee laajamittaisesti tuodakseen asiakkailleen entistä enemmän lisäarvoa nostamalla automatisaatioastetta.

Greenstepin Tallinnan toimisto avataan alkuvuodesta ja se sijaitsee Kristiinen kaupunginosassa. Tallinnan toiminnoista vastaa Hanna Mursula, jolla on pitkä kokemus palkkapalveluista, talousjohtamisesta ja toimintojen johtamisesta eri yrityksissä sekä Virossa että Suomessa. ”Olen innoissani uuden Greenstepin toimipisteen avaamisesta nyt myös Suomen ulkopuolelle ja uskon että meillä on tätä myöten hyvät edellytykset menestyä myös Virossa”, Hanna kertoo. Hanna on työskennellyt Greenstepillä kesäkuusta 2018 lähtien. Uusien palkkahallinnon ja kirjanpidon osaajien rekrytointi Viroon on avattu.

Lisätietoja aiheesta:

Hanna Mursula, Viron maajohtaja
puhelin: +358406609288

Tore Teir, hallituksen puheenjohtaja
puhelin: +358407604909