Miten rakennat monipuolisen ja monikulttuurisen tiimin vahvistamaan yrityksesi kasvua
-valmennus, ti 27.4. klo 12-14


Haluatko kasvattaa yrityksesi osaamista ja kansainvälistyä? Tule kehittämään taitojasi monikulttuurisen huippuosaajatiimin rakentamisessa.


Greenstep tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua "Building diverse and multicultural high skilled teams" -valmennukseen.

Valmennuksessa käsitellään sparraten ja parhaita käytänteitä jakaen seuraavia teemoja:

  • Mitä yrityksen tulisi päättää ja tehdä jo ennen rekrytoinnin aloittamista?
  • Miten ulkomaisia talentteja houkutellaan Suomeen?
  • Mitkä ovat onnistuneen rekrytoinnin avaintekijät?

Webinaarin vetäjinä toimivat monikansallisten tiimien rakentamisen moniottelijoina tunnetut Heli Häyrynen ja Kati Tuovinen.

Heli on kauppatieteiden tohtori, kasvatustieteen maisteri ja johtamisen ja johtajuuden arvostettu tutkija. Heliltä löytyy kymmenien vuosien kokemus henkilöstön osaamisen johtamisesta ja kehittämisestä erilaisissa monikansallisissa organisaatioissa.

Greenstepin HR-palveluiden vetäjä Kati on puolestaan toiminut laaja-alaisesti HR:n johto- ja kehittämistehtävissä monikansallisissa organisaatioissa. Kati on innostava ja kokenut muutosjohtaja, joka omaa vuosien kokemuksen monipuolisten ja monikulttuuristen tiimien rakentamisesta sekä ulkomaalaisten talenttien rekrytoinneista.

Valmennus toteutetaan englanninkielisenä työpajana tiistaina 27.4.2021 klo 12-14 Teamsin kautta. Mikäli valmennukseen ilmoittautuu vain suomenkielisiä osallistujia, työkielenä on suomi. Mukaan otetaan enintään kolme osallistujaa/yritys, jossa paikkoja on vain rajoitetusti. Lisätietoja osoitteesta greenstep.academy@greenstep.fi


Valmennuksen hinta on Greenstepin asiakkaille 159 euroa/hlö (+alv 24%), muille 239 euroa/hlö (+alv 24%).


Valmennus laskutetaan sähköpostitse jälkikäteen (14pv netto).

Peruutus- ja muutosehdot

Koulutus laskutetaan alle täytettävien tietojen mukaisesti sähköpostitse. Koulutuksen voi perua veloituksetta 14 vrk ennen tapahtumaa, sen jälkeen veloitetaan koko summa. Esteen ilmaantuessa valmennuspaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen greenstep.academy@greenstep.fi.

Ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella hyväksyt laskutusehtomme sekä tietosuojaselosteemme.


Ilmoittaudu valmennukseen tästä:
Tietojasi ei käytetä myynti- ja markkinointitarkoituksiin.