NetSuite-järjestelmä osaksi Greenstepin tarjontaa

Greenstep laajentaa tarjontaansa asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Maailmalla erittäin suosittu, monipuolinen liiketoiminta-alusta NetSuite on ratkaisu esimerkiksi taloushallintoon ja asiakkuuksien hallintaan.

”Asiakkaamme ovat kasvaneet ja kansainvälistyneet kovalla vauhdilla, joten osalla asiakkaistamme myös tarpeet ohjelmiston suhteen ovat muuttuneet. Ohjelmistolta vaaditaan edelleen selkeyttä, mutta myös skaalautuvuutta, ja sen pitää tarjota entistäkin parempi näkymä liiketoimintaan, tiedon pitää olla ajankohtaista ja konsolidoitua. Esimerkiksi tytäryhtiöt ulkomailla nostavat näitä vaatimuksia.” kertoo hallituksen puheenjohtaja Tore Teir.

Toimialariippumattomassa NetSuite-ohjelmistossa on laajat ominaisuudet, joita yritys voi ottaa käyttöön tarpeiden mukaan asteittain toiminnan laajentuessa ja muuttuessa. NetSuiten reaaliaikainen raportointi ja idea jatkuvasta toiminnan parantamisesta on linjassa Greenstepin oman ajattelumallin kanssa.

”Pyrimme Greenstepissä jatkuvasti kehittämään ja parantamaan sekä omaa että asiakkaidemme toimintaa, joten NetSuite on todella sopiva lisäys tarjontaamme. Ohjelmiston lisäksi asiakkaamme saavat meiltä käyttöä tukemaan laajan osaamisemme liiketoiminnan prosesseista ja CFO-konsultoinnista.” Teir summaa.