Taloushallinnon johtaja -webinaarisarja

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva taloushallinnon ammattilainen? Onko tavoitteenasi kehittyä talousjohtajana? Ilmoittaudu mukaan kuulemaan asiantuntijoidemme vinkit!

Greenstep Oy järjestää kumppaninsa Suomen Nuorkauppakamarin kanssa vastustamattoman webinaarikattauksen taloushallinnon johtamisesta ja CFO:n roolista erilaisissa yrityksissä kiinnostuneille. Luvassa runsas valikoima kokemusta, osaamista ja ajantasaista tietoa monen eri toimialan näkökulmasta. Poimi haluamasi tai nauti koko kattaus. Ilmoittaudu maksuttomiin webinaareihin sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

KEVÄÄLLÄ 2020:

Taloushallinnon perusteet CFO:n näkökulmasta Ke 29.4. klo 18-19 / Oliver Lindholm Partner/Greenstep Oy
Mitä CFO työkseen tekee? Ja mitkä ovat ne asiat, joilla organisaation taloushallintoa voi kehittää? Tule mukaan kuulemaan Oliverin vinkit uransa alkuvaiheessa olevalle CFO:lle organisaation taloushallinnon kehittämisestä. Webinaari keskittyy organisaation taloudesta vastaavan toimenkuvaan ja taitoihin, jotka jokaisen hyvän CFO:n tulisi osata.

Talouden rooli kansainvälisessä organisaatiossa Ti 5.5. klo 18-19 / Riitta-Liisa Hiillos Partner/Greenstep Oy

Haaveiletko kansainvälisestä urasta? Kuule Rillan kokemukset ja poimi itsellesi vinkit siitä, millainen talouden rooli on kansainvälisessä organisaatiossa ja millaista on työskennellä CFO:na monikansallisessa yrityksessä.

Talous strategiatyössä Ti 2.6. klo 18-19 / Vesa Havukainen Partner/Greenstep Oy

Mikä on talouden rooli organisaation strategiatyössä? CFO:lla on tärkeä rooli suhteessa yrityksen hallitukseen. Mitä strategiatyö CFO:n näkökulmasta tarkoittaa ja millaista osaamista se vaatii? Monipuolisen CFO-uran lisäksi Vesalla on runsaasti kokemusta hallitustyöskentelystä. Tule nappaamaan vinkit omaan työskentelyysi.

SYKSYLLÄ 2020:

Talouden rooli pörssinoteeratussa yhtiössä Ti 18.8. klo 18-19 / Juha Jaatinen Partner/Greenstep Oy
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Mikä on talouden rooli pörssinoteeratussa yhtiössä? Mitä työskentely CFO:na pörssiyrityksessä oikeassa elämässä on ja millaisia taitoja pörssiyrityksen talousjohtajana menestymisessä tarvitaan? Pörssiyrityskokemuksen omaava Juha kertoo sinulle kolme tärppiään pörssiyrityksen CFO:lle.

Automatiikka talouden tukena; trendit ja järjestelmistä saatava hyöty Ti 8.9. klo 18-19 / Jonathan Teir Partner/Greenstep Oy
Ota selvää, mitä taloushallinnon automatiikan trendeissä tapahtuu. Jonathan johdattaa sinut tiedon lähteille ja kertoo, mitä sinun CFO:na tulisi tietää teknologian mahdollisuuksista.

Webinaarien emäntänä toimii Heli Häyrynen Partner/ Greenstep Oy

Ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ilmoittaudu webinaareihin: