Tunnelmia Menesty ja kasva seminaarista

Greenstepin Oulun toimistolla päästiin 17.5. nauttimaan huippupuheenvuoroista ja tiiviistä tunnelmasta menestyksen ja kasvun parissa.


Greenstep juhlisti uudelleen avattua Oulun toimistoa ja Suomen juhlavuotta järjestämällä veloituksettoman Menesty ja kasva -seminaarin, jonka tavoitteena oli jakaa huippupuhujien ammattitaitoa ja kokemuksia sekä tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen.

Iltapäivän pääpuhuja, DNA:n hallituksen puheenjohtaja, Pertti Korhonen korosti oikean tiimin merkitystä, rohkeuden ja nöyryyden tasapainoa ja hallittua skaalautuvuutta. Myös asiakkaiden huomiointi, lähellä oleminen ja luottamuksen rakentaminen sekä epäonnistumisista oppimisen tärkeys nostettiin esille.

Toisena puhujana kuultu Seppo Mustonen Hallituspartnereilta muistutti hallitustyön tärkeydestä kasvun tukena: erilaiset osaamistaustat ja näkemykset sekä kyseenalaistus strategian luomisessa ja hallitustyössä ylipäätään on tärkeintä.

Jaakko Lampela Nordic Optionilta toi tilaisuuteen pääomasijoittajan näkökulman ja kertoi selkeän suunnan ja erottautuvuuden merkityksestä kasvulle: sen lisäksi, että tuote ratkaisee jonkin ongelman, on tärkeää erottautua muista esimerkiksi laadulla, nopeudella, tehokkuudella, helppokäyttöisyydellä tai ulkonäöllä.

Äskeittäin listautuneen Fondian kokemuksista oli kertomassa Marko Moilanen. Listautuminen lisäsi kiinnostusta Fondiaa kohtaan ja yhteydenotot lisääntyivät oleellisesti, vaikka arki sujuukin entiseen tapaan.

Viimeisessä puheenvuorossa Greenstepin Tore Teir summasi päivän muut puheenvuorot ja kertoi myös Greenstepin tavasta osallistua juhlavuoteen ja Suomen kasvun tukemiseen. Kasvuyrityksille suunniteltujen palveluidensa lisäksi Greenstep on tukenut kasvua sijoittamalla yhteensä 17 kasvuyritykseen.

Lisää tapahtumia syksyllä 2017

”Olemme olemassa Oulun seudun kasvuhakuisia yrityksiä varten, joten oli todella ilahduttavaa saada talo täyteen kasvuyrityksiä ja sidosryhmien edustajia kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelemaan kasvusta. Tämä on paras tapa juhlistaa Kauppurienkadun toimistomme uutta avaamista ja Suomen juhlavuotta. Suomi tarvitsee kasvuyrityksiä. Ja koska kasvuyritykset tarvitsevat verkostoja, jatkamme kasvun tukemista syksyllä 2017 yhdessä Fondian kanssa. Järjestämme viisi tapahtumaa, joissa keskitytään liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Samalla tarjoutuu hyvä mahdollisuus keskusteluun, uusien ideoiden synnyttämiseen ja verkostoitumiseen”, Greenstepin Margit Heiniemi summaa.

Tapahtumat järjestetään 25.8., 25.9., 20.10., 24.11. ja 13.12.