Työoikeus ja HR-asiat kasvun mahdollistajana


GS Oulu

Oulun kauppakamari järjestää ti 24.1. tilaisuuden aiheella Työoikeus ja HR-asiat kasvun mahdollistajana.

Aamukahvitilaisuus keskittyy kasvun mahdollistamiseen työoikeudellisin ja henkilöstöjohtamisen keinoin. Tilaisuudessa keskustellaan työnantajan velvollisuuksista yrityskulttuurin rakentamisessa, johtamisen merkityksestä sekä epäasialliseen käytökseen ja alisuoriutumiseen puuttumisesta. Puuttumista ei nähdä negatiivisena asiana vaan välttämättömyytenä, joka mahdollistaa yrityksen kasvun. Lähestymistapoina teemoihin ovat johtajuus ja työoikeus.

Henkilöstöjohtamisen asiantuntijana kuullaan kokenutta henkilöstöjohtajaa ja muutosfasilitaattoria Kati Tuovista, joka vastaa Greenstepin HR-liiketoiminnasta. Katin kokemuksen mukaan tärkeimpiä HR-asioita kasvuyrityksen menestyksen kannalta ovat organisaation ja sen osaamisen kehittäminen, muutoksenhallinta sekä organisaatiokulttuuri.

Työoikeudellisena asiantuntija kuullaan asianajaja, VT, KTM Antti Korkeakiveä, joka toimii valtakunnallisen liikejuridiikkaan erikoistuneen Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n Oulun toimiston vetäjänä. Antilla on erityisasiantuntemusta työsuhderiitoja ja työrikoksia koskevista oikeudenkäynneistä.

Aika: 24.01.2019 klo 08:30-10:30
Paikka: Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkea, 4. krs. Isokatu 25, Oulu

Lisätietoa ja ilmoittautuminen (17.1. mennessä): https://www.oulunkauppakamari....