Greenstep-kulttuuri näkyy ja kuuluu Lahdessa ja Hämeenlinnassa

P1010051

Greenstep kasvaa kovaa vauhtia ja uusia toimistoja on noussut vuoden sisällä tiuhaan tahtiin uusiin kaupunkeihin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Lahteen Greenstep rantautui syksyllä 2021 ja Hämeenlinnaan elokuussa 2022. Toimistoja luotsaamaan valittiin Taru Heikinheimo, joka omaa pitkän kokemuksen talous- ja palkkahallinnon palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä, sekä erilaisten asiantuntijatiimien vetämisestä.

Greenstepissä Tarua kiehtoi erityisesti arvot, jotka näkyvät aidosti yrityksen ja lämminhenkisen työyhteisön päivittäisessä tekemisessä. Niitä hän haluaa myös olla mukana koko sydämellään tuomassa lahtelaisille ja hämeenlinnalaisille työntekijöille ja asiakkaille.

“Kiinnostuin alun perin Greenstepistä erityisesti arvojemme vuoksi ja koen, että ne näkyvät jokapäiväisessä työssämme ja kaikessa tekemisessämme. Greenstepillä työskentelyltä odotankin juuri niitä asioita, jotka ovat osa yhteistä kulttuuriamme! Että saan olla osana yhteisöämme ja mukana tekemässä mahdollisimman paljon hyvää!

Greenstepillä pääsee tutustumaan monien eri toimialojen yritysten ja yrittäjien mielenkiintoisiin tarinoihin ja seuraamaan asiakkaidemme menestystä ja kasvua. Se on yksi monista innostavasta tekijästä Greenstepillä työskennellessä.

Haluan ehdottomasti olla mukana tuottamassa laadukkaita palveluita ja ystävällistä asiakaspalvelua yhteistyökumppaneillemme, tukemassa ja auttamassa henkilöstöämme loistamaan ja kehittymään, ja toki kaikkia niitä mielenkiintoisia hankkeita ja projekteja, joissa Greenstepillä pääsen jatkuvasti myös itse kehittymään ja oppimaan uutta!”, Taru kertoo.

Greenstep-kulttuuri näkyy ja kuuluu Hämeenlinnassa ja Lahdessa

Paikallista Greenstep-kulttuuria rakentamassa

Greenstepin Lahden ja Hämeenlinnan toimistot ovat suhteellisen tuoreita, mutta toimipisteillä työskentelevät asiantuntijat sitäkin kokeneempia.

“Molemmat toimistot ovat melko uusia ja toimistolla työskentelevät asiantuntijamme vielä tuoreita greenstepiläisiä, vaikkakin rautaisia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia. Yhdessä tiimiemme kanssa luomme ja rakennamme Greenstepin arvojen ja parhaiden yhteisten käytäntöjen siivittämänä omaa paikallista kulttuuriamme ja yhteistyömme tapoja”, Taru kiteyttää.

Tiimiläisten jatkuvan kehittymisen tukemista ja asiakkaiden ilahduttamista

Lahden ja Hämeenlinnan tiimien vetovastuun lisäksi Taru työskentelee myös erilaisissa asiakasprojekteissa Greenstepille tyypilliseen tapaan. Erityisesti talous- ja palkkahallinnon prosessien ja järjestelmien kehittäminen ja järkevät automaatioratkaisut ovat hänen suuri intohimonsa. Ennen Greenstepiä Taru vastasi suuren suomalaisen yritysryhmän palkkahallinnon prosessien ja palkkajärjestelmien kehittämisestä.

“Olen työskennellyt talous- ja palkkahallinnon palveluiden tuottamisen sekä henkilöstöhallinnon prosessien ja järjestelmien kehittämisen parissa useita vuosia, ollut mukana useissa järjestelmien hankinta- ja käyttöönottoprojekteissa sekä asiantuntijana että projektipäällikkönä. Haluan tarjota osaamistani myös Greenstepin asiakkaille, ja tällä hetkellä työskentelenkin interim-toimeksiantona juuri palkkahallinnon kehittämisen parissa asiakasyrityksessämme”, Taru kertoo.

Greenstep Lähti ja Hämeenlinna

Mukaan Lahden tai Hämeenlinnan lämminhenkiseen tiimiin?

Greenstepin vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin toimipisteisiimme ympäri Suomen uusia tiimikavereita monipuolisiin tehtäviin. Katso kaikki avoimet työpaikat ja jutellaan lisää!

Blogistamme pääset lukemaan myös Lappenrannan toimistovetäjämme Tiina Kalliokosken tervehdyksen.