Jaakko Kaidesoja - kokenut lisäys yritysjärjestely- ja talousjohdon tiimiimme

Caroline Högnäs

Marketing Specialist

Syyskuussa Greenstepin tiimiin liittynyt Jaakko Kaidesoja toimii asiantuntijana yritysjärjestelyihin ja talousjohtamiseen liittyvissä palveluissa ja auttaa asiakkaitamme muun muassa strategian ja liiketoiminnan kehittämisessä.

Jaakko Kaidesoja on uransa aikana toiminut monipuolisesti eri talousjohdon tehtävissä niin isoissa konserneissa kuin startup-ympäristössä. Hän aloitti työuransa Esso Oy:n palveluksessa markkina-analyytikkona, jonka jälkeen seurasi 20 vuoden ura Nokialla. Siellä hän toimi vuosien varrella erilaisissa Controller-tehtävissä, vastasi N-Gage-peliliiketoiminnasta sekä johti Symbian puhelinten portfoliota ja tuotestrategiaa. Jaakko vietti vielä kolme vuotta Posti Group Oyj:n palveluksessa vastaten verkkokaupan liiketoiminnan kehittämisestä ja johtaen kuljetuspalveluiden liiketoimintaa, ennen kuin hän päätti suunnata uusille vesille:

- Viimeiset kolme vuotta ovat menneet startup-yrittäjänä ja uuden teknologian kehittämisessä sekä uusien kumppaneiden, asiakkaiden ja rahoittajien kanssa keskustellessa. Se on ollut erittäin opettavaista aikaa, mutta nyt on aika siirtyä uusiin tehtäviin, hän toteaa.

Se, että Jaakon valinta osui juuri Greenstepiin, ei ollut pelkästään sattumaa vaan monen tekijän summa. Hän oli päässyt tutustumaan Greenstepiin asiakkaana startup-yrittäjänä toimiessaan ja oli jo silloin vakuuttunut yrityksen asiantuntijoiden ammattitaidosta sekä palvelun laadusta:

- Olen erittäin vaikuttunut Greenstepin kasvusta ja kehityksestä ja minua kiinnostaa nähdä, kuinka voin tuoda omaa osaamistani ja kokemustani asiakkaidemme käyttöön. Oma käsitykseni Greenstepillä työskentelystä ja porukan ammattitaidosta on ollut koko ajan erittäin positiivinen.

Greenstepillä Jaakko tulee työskentelemään yritysjärjestelyissä ja niihin liittyvissä palveluissa sekä CFO/CXO-toimeksiantojen parissa. Hän viihtyy parhaiten liiketoiminnan johtotehtävissä, turn around -caseissa, strategian ja liiketoiminnan kehittämisessä sekä yrityskaupoissa ja niiden integroinneissa, mutta on aiempien roolien perusteella oppinut toimimaan joustavasti monissa eri tehtävissä:

- Pyrin keskittymään niihin asioihin, joista asiakkaat saavat kokemuksestani suurimman lisäarvon, ja odotan innolla tulevia yhteistöitä sekä tiimin että asiakkaidemme kanssa!

Jaakon tavoittaa alla olevilla yhteystiedoilla.

Jaakko Kaidesoja
Partner, Transaction/CFO Services
+358 40 724 6123
jaakko.kaidesoja@greenstep.fi