100 uutta työpaikkaa

Saija Tirkkonen

HR Consultant

Suomalaisena kasvavana työnantajana lahjoitamme Suomen juhlavuoden kunniaksi 1000 € jokaisesta uudesta palkkaamastamme työntekijästä 1.1.2017 alkaen siihen asti, kunnes meillä on kasassa 100 000 € eli 100 uutta työntekijää.
Lahjoituksen kohteen päättävät uudet työntekijämme ja asiakkaamme loppuvuodesta 2017 tai kunnes tavoitteemme on saavutettu.

Tammikuu 2017, 8/100

Vuosi alkoi Greenstep-perheen kasvamisella, kun saimme uutta verta palkkahallinnon, talous- ja henkilöstöhallinnonkin osaajien joukkoon. Esimerkiksi Espoossa Senior manager -tiimi kasvoi tehokkaalla puurtajalla, joka oli innokkaana polkaissut projekteja käyntiin jo edellisen vuoden puolella, vaikka kokopäiväinen työ alkoikin vasta tammikuussa. Greenstep saikin todellisen huippuammattilaisen raportoimaan, analysoimaan sekä suunnittelemaan asiakkaidemme talouden prosesseja räätälöityjen tarpeiden mukaan. Kasvun jatkuessa tasaisesti Greenstepin oma sisäinen henkilöstöhallinto sai uuden assistentin tuomaan tarpeellisen lisäpanostuksen pitäessämme hyvää huolta omistamme.

Helmikuu 2017, 15/100

Helmikuun perehdytyspäivillä oli koolla iso porukka! Tammikuussa aloittaneet pysähtyivät työntouhun keskellä täydentämään perehdytystään yhdessä helmikuussa aloittavien kanssa. Greenstepin useista eri toimistoista ympäri Suomen perehdytyspäiville Espooseen matkusti tuoreita taloushallinnon konsultteja. He tapasivat Espoossa helmikuussa niin ikään aloittaneita taloushallinnon ja myynnin vahvistuksia sekä markkinoinnin asiantuntijan, jonka tehtäväkenttänä on Greenstepin oman markkinoinnin kehittäminen.

Maaliskuu 2017, 21/100

Maaliskuussa kevät alkoi varovaisesti nostamaan päätään ja tilinpäätöskausi kukoistaa kiihkeimmillään! Suoraan työn touhuun Greenstepin kirjanpitotiimeihin pääsikin taloushallinnon konsultteja sekä asiantuntijoita. Greenstepissä asiakas uskoo talousasioiden hoitamisensa luotettavalle kumppanille, jolta saa raportit ajallaan sekä vastaukset niin kirjanpitoa kuin verotustakin koskeviin kysymyksiin. Uudet osaajamme sujahtavat proaktiiviseen työskentelytapaamme, jossa tiimityöllä vahvistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaillemme. Myyntimme ei koskaan nuku, joten kirjanpitäjien ohella tositoimiin pääsi myös mm. Tampereen toimistollamme liikkuvan työnsä tukikohtaa pitävä maalikuussa Greenstep-perheeseen liittynyt Area manager, joka aloitti Keski-Suomen ja Pohjanmaan asiakaspotentiaalin kartoittamisen ja myynnin samaisilla seuduilla.

Huhtikuu 2017, 31/100

Huhtikuussa alkuvuoden upea myynti tuotti paljon toimeksiantoja, joka tarkoitti myös aikamoista säpinää rekrytointitiimissämme! Uusien asiakkuuksien lisäksi jo olemassa olevien asiakkaiden jouheva palvelu läpi kesän on ollut mielessä uusia tekijöitä metsästettäessä. Greenstep onnistuikin huhtikuun aikana nappamaan useita taloushallinnon ammattilaisia. Työsopimuksia solmittiin kesän sijaistuksiin ja koska Greenstepissä osaamisen kehittäminen on yksi tärkeimmistä kulmakivistämme, punotaan kesänkin työntekijöille jo suunnitelmaa syksyksi. Vahvistuksia saamme myös palkkahallinnon tiimimme heti toukokuun alusta ja sen myötä Greenstepin osaaminen karttuu jälleen osaavista tekijöistä, joilla on jo takana uraa taloushallinnon monipuolisista tehtävistä. Toukokuun perehdytyspäivillä toisensa näyttää tapaavan iso joukko uusia Greensteppiläisiä!

Toukokuu 2017, 37/100

Toukokuussa on aika antaa itsellemme reilu taputus selkään kevään ahkeroinnista ja juhlia tilinpäätöksien loppuun vientiä omissa tilinpäätösjuhlissamme! Kukin kaupunki juhlii tilinpäätösjuhlaa omannäköisesti, rennosti ja mukavaan yhdessäoloon keskittyen. Juhlien jälkeinen arki jatkui vauhdikkaasti ja uudet työntekijämme imaistiin tekemisen meininkiin heti perehdytyspäiviltä lähtien. Palkkahallinnon tiimimme sai kaivattua vahvistusta neljän tehokkaan tekijän myötä. Greenstepissä palkanlaskijan vastuulla on mm. laskea palkkasivukulut, laittaa palkat maksuun sekä varmistaa, että palkat on kirjattu oikeille kustannuspaikoille. Palkkoja hoidetaan sähköisesti ja toistuvia tehtäviä automatisoidaan. Kaikki tehdään hallitusti ja laatua vaalien.

Kesäkuu 2017, 42/100

Kesäkuussa ensimmäiset lähtivät kesälomalaitumille, mutta toimistolla riitti silti kuhinaa sijaistajilla ja myynnissä. Teimme myös rekrytoinnissa onnistuneita siirtoja ja saimme muun muassa korkeatasoista NetSuite-osaamista joukkoomme. NetSuite on liiketoiminta-alusta, joka skaalautuu kasvuyritysten tarpeiden mukaan ja soveltuu etenkin kansainväliseen liiketoimintaan eli juuri kasvuyrityksistä koostuvalle asiakaskunnallemme. Uusin Greenstep-perheen jäsen pystyy yhdessä tiiminsä kanssa tarjoamaan kattavaa osaamista NetSuiten käytön tukena sekä liiketoiminnan kehittämisessä että taloushallinnossa.

Heinäkuu 2017, 44/100

Heinäkuu on pitänyt pintansa lomakuukautena Greenstepissäkin. Vaikka useat asiakkaatkin lomailivat heinäkuun, riitti heinäkuussa aloittaneilla uusilla Greenstepiläisillä tekemistä. Saimme muun muassa lisää huippuosaamista kasvavaan palkkatiimiimme. Elokuun perehdytyspäiville oli taas osallistumassa ennätysmäärä uusia Greentepiläisiä, joten päivien suunnittelu piti henkilöstöhallinnon kiireisenä muuten niin raukean heinäkuun ajan. Greenstepissä tehdään työtä joustavasti hyödyntäen esimerkiksi etätyön tuomia mahdollisuuksia. Moni käyttikin heinäkuussa mahdollisuuden hoitaa työt parvekkeen aurinkotuolissa tai mökin riippukeinussa. Käytössämme olevat työvälineet mahdollistavat etätyön tekemisen tehokkaasti tinkimättä asiakkaidemme palvelun laadusta.

Elokuu 2017, 51/100

Elokuussa Greenstepissä aloitti paljon uusia tekijöitä, jotka toivat osaamisensa lisäksi uutta energiaa lomanjälkeiseen arkeen. Osaamista tuli etenkin rahoitus- ja yritysjärjestelyiden neuvontapalveluiden puolelle sekä asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen. Uusilla Greenstepiläisillä on myös hallussa asiakasyrityksiemme talousjohdon tukeminen, joka tarkoittaa mm. talousmallien kehittämistä, ennusteita, budjetointia sekä toteutuneiden talouslukujen raportointia johdolle, hallitukselle ja muille asiakkaan sidosryhmille.

Syyskuu 2017, 53/100

Syyskuussa suuri joukko Greenstepiläisiä matkusti koulutusmatkalle Prahaan. Yksi matkan tehtävistä oli pohtia yhdessä, mitä ja millaista on olla töissä Greenstepissä. Tuloksena syntyi esimerkillisiä videoita, joista uudet Greenstepiläiset saavat kattavan kuvan mm. proaktiivisesta kommunikaatiosta asiakastyössä, yhteistyöstä ja kommunikaatiosta asiakastiimeissä sekä Greenstepin avoimesta työkulttuurista. Voikin sanoa, että syyskuussa valmistauduttiin hyvin loppuvuoden isoihin perehdytyksiin ja rekrytointeihin. Lue lisää matkastamme.

Lokakuu 2017, 61/100

Greenstepin tavoitteena on palvella asiakkaitaan koko ajan paremmin ja kattavammin. Osana tätä tavoitetta olemme kehittäneet HR-palveluiden tarjontaamme ja lokakuussa otimme vauhdikkaan spurtin tämän osa-alueen kasvattamisessa. Tiimissä aloitti uusi osaava HR-kentän monitaitaja, ja rekrytointimme tällä saralla on käynyt kuumana. Tarjoamme asiakkaillemme käyttöönsä HR-ammattilaisen joko osa-aikaisesti tai esimerkiksi määräaikaisen sijaisuuden ajaksi. Konsulttimme auttaa yritystä heidän tarpeidensa mukaisesti ja voi toimia yrityksen johdon sekä esimiesten tukena henkilöstöhallinnon asioissa. HR-ammattilainen auttaa kaikenkokoisia yrityksiä tarpeen mukaan niin operatiivisissa kuin strategisissa henkilöstöasioissa. HR-puolen lisäksi myös markkinointimme sai vahvistusta Heidi Talasjoen aloittaessa markkinointi- ja myyntikoordinaattorina. Heidin tarina Greenstepiin tutustumisesta on luettavissa Saranen Consulting:in nettisivuilta.

Marraskuu 2017, 72/100

Yksi Greenstepissä työskentelyn parhaista eduista on ehdottomasti erittäin mielenkiintoiset asiakkaat ja asiakasprojektit. Asiakkaamme ovat paljolti start-up-yrityksiä, kasvuyrityksiä, pk-yrityksiä sekä myös konserneja, joten Greenstepissä pääsee mukaan monipuolisesti erilaisiin asiakkuuksiin, ja jokainen työpäivä tuo mukana jotain uutta. Sen lisäksi, että asiakkaistamme suurin osa on kasvuyrityksiä myös Greenstep kasvaa jatkuvasti. Tämän tueksi saimme marraskuussa useita uusia ja upeita kollegoita, jotka saavat heti ensimmäisestä päivästä lähtien todella huikeita mahdollisuuksia hyödyntää ja kasvattaa osaamistaan asiakkaidemme kanssa.

Joulukuu 2017, 76/100

Joulukuussa muutamat uudet aloittaneet pääsivät mukaan Greenstepin pikkujouluihin, jotka järjestettiin heti kuun alussa. Avoimuuden ja keskustelemisen lisäksi yhteiset juhlat ja tapahtumat ovat niitä keinoja, joilla pidetään huolta yhteisöllisyydestä. Tämän vuoksi olikin hienoa saada myös uudet Greenstep-perheen jäsenet mukaan juhlahumuun. Juhlahumun ohessa haastoimme toisiamme hyväntekeväisyys tempauksilla, joita jaettiin yhteensä 106 kappaletta.

Tammikuu 2018, 91/100

Vuoden 2018 alusta saimme Greenstepiin runsaasti uutta osaamisen pääomaa, kun 15 uutta Greenstepiläistä pääsi käärimään hihansa sopivasti tilinpäätöskauden kynnyksellä. Sen lisäksi, että uudet Greenstepiläiset saavat toden teolla haastaa itsensä ja osaamisensa ensimmäisestä työpäivästä lähtien, tuovat he mukanaan kokemusta ja tietoa uusiin tiimeihinsä. Tiimit rakennamme asiakkaiden tarpeet edellä ja tiimityöskentelyn kautta asiantuntijamme pääsevätkin aidosti sparrailemaan toisiaan jakaen moniammatillista osaamistaan.

Helmikuu 2018, 98/100

Helmikuussa rekrytoimme Greenstepiin muutamia taloushallinnon assistentteja niin kesän tuurauksia silmällä pitäen kuin vastaten asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin. Greenstepin rekrytointiperiaatteisiin kuuluu, että huomioimme jo rekrytointivaiheessa hakijan toiveita ja tavoitteita. Pyrimme katsomaan aina valmiita urapolkuja pidemmälle ja työntekijöiden kehittyminen on tekemisemme keskiössä. Tutustu muutaman osaajamme Greenstep urapolkuihin tästä!

Maaliskuu 2018, 108/100

Suomen juhlavuoden kunniaksi asetettu tavoitteemme eli 100 uutta työntekijää on nyt saavutettu! Jokaisesta uudesta työntekijästä lahjoitamme 1000 eur hyväntekeväisyyteen, jonka kohdetta nämä 100 uutta rekrytoitua pääsevät nyt miettimään. Kokoanisuudessaan lahjoitamme siis 100 000 euron potin Greenstepiläisten ja asiakkaidemme kanssa yhdessä mietittyyn kohteeseen. Kerromme tästä lisää kohteemme valikoiduttua!