Greenstepin taloushallinnon webinaarit Suomen Nuorkauppakamarille jäsenille

Greenstep Oy järjestää kumppaninsa Suomen Nuorkauppakamarin kanssa vastustamattoman webinaarikattauksen taloushallinnon johtamisesta ja CFO:n roolista erilaisissa yrityksissä kiinnostuneille. Luvassa runsas valikoima kokemusta, osaamista ja ajantasaista tietoa monen eri toimialan näkökulmasta. Poimi haluamasi tai nauti koko kattaus. Ilmoittaudu SNKK:n jäsenille maksuttomiin webinaareihin sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella.

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

KEVÄÄLLÄ 2020:

Taloushallinnon perusteet CFO:n näkökulmasta Ke 29.4. klo 18-19 / Oliver Lindholm Partner/Greenstep Oy
Mitä CFO työkseen tekee? Ja mitkä ovat ne asiat, joilla organisaation taloushallintoa voi kehittää? Tule mukaan kuulemaan Oliverin vinkit uransa alkuvaiheessa olevalle CFO:lle organisaation taloushallinnon kehittämisestä. Webinaari keskittyy organisaation taloudesta vastaavan toimenkuvaan ja taitoihin, jotka jokaisen hyvän CFO:n tulisi osata.

Talouden rooli kansainvälisessä organisaatiossa Ti 5.5. klo 18-19 / Riitta-Liisa Hiillos Partner/Greenstep Oy

Haaveiletko kansainvälisestä urasta? Kuule Rillan kokemukset ja poimi itsellesi vinkit siitä, millainen talouden rooli on kansainvälisessä organisaatiossa ja millaista on työskennellä CFO:na monikansallisessa yrityksessä.

Talous strategiatyössä Ti 2.6. klo 18-19 / Vesa Havukainen Partner/Greenstep Oy

Mikä on talouden rooli organisaation strategiatyössä? CFO:lla on tärkeä rooli suhteessa yrityksen hallitukseen. Mitä strategiatyö CFO:n näkökulmasta tarkoittaa ja millaista osaamista se vaatii? Monipuolisen CFO-uran lisäksi Vesalla on runsaasti kokemusta hallitustyöskentelystä. Tule nappaamaan vinkit omaan työskentelyysi.

SYKSYLLÄ 2020:

Talouden rooli pörssinoteeratussa yhtiössä Ti 18.8. klo 18-19 / Juha Jaatinen Partner/Greenstep Oy
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita? Mikä on talouden rooli pörssinoteeratussa yhtiössä? Mitä työskentely CFO:na pörssiyrityksessä oikeassa elämässä on ja millaisia taitoja pörssiyrityksen talousjohtajana menestymisessä tarvitaan? Pörssiyrityskokemuksen omaava Juha kertoo sinulle kolme tärppiään pörssiyrityksen CFO:lle.

Automatiikka talouden tukena; trendit ja järjestelmistä saatava hyöty Ti 8.9. klo 18-19 / Jonathan Teir Partner/Greenstep Oy
Ota selvää, mitä taloushallinnon automatiikan trendeissä tapahtuu. Jonathan johdattaa sinut tiedon lähteille ja kertoo, mitä sinun CFO:na tulisi tietää teknologian mahdollisuuksista.

Webinaarien emäntänä toimii Heli Häyrynen Partner/ Greenstep Oy

Ilmoittautumalla alla olevalla lomakkeella hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Ilmoittaudu webinaareihin: