Haemme lisää asiantuntijoita NetSuite tiimiimme!


Greenstepin NetSuite tiimissä työskentelee lähes 30 huippuosaajaa ja liiketoiminta kasvaa 100% vuosivauhtia. Kasvun myötä haemme nyt lisää asiantuntijoita eri tehtäviin!


NetSuite Projektipäällikkönä vastaat NetSuite –käyttöönottoprojekteista ja palveluista sekä hoidat jatkokehityshankkeita ketterästi. Olet vastuussa asiakkaiden liiketoimintaprosessien konsultoinnista sekä asiakaspalvelusta. Mahdollistat asiakkaiden menestymisen kommunikoimalla, neuvomalla, raportoimalla sekä kehittämällä NetSuite käyttöönotoissa prosesseja asiakkaiden suuntaan heidän tarpeiden mukaan. Vedät ja koordinoit NetSuiten käyttöönotonaikaista projektitiimiä ja tuot projektiosaamisellasi merkittävän panoksen myös kokonaisvaltaiseen sisäiseen kehitystyöhön.

NetSuite järjestelmä- ja käyttöönottokonsulttina huolehdit asiakasyritystesi NetSuite -käyttöönottoprojekteista ja palveluista, jatkokehityshankkeista, liiketoiminnan konsultoinnista sekä asiakaspalvelusta. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja pyrit räätälöimään heidän liiketoimintaan parhaiten istuvat tekniset ratkaisut. Kommunikointi, neuvonta, raportointi sekä palvelun kehittäminen asiakkaiden suuntaan on tärkeä osa työtäsi. Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisten kasvua tavoittelevien asiakkaiden kanssa ja autat heitä kohti entistä parempaa menestystä.

NetSuite asiantuntijana / konsulttina vastaat asiakasyritystesi tilaus-toimitusketjun ja tuotannonohjauksen kehittämisestä, NetSuite –käyttöönottoprojekteista ja palveluista sekä jatkokehityshankkeista, liiketoiminnan konsultoinnista sekä asiakaspalvelusta. Työssäsi kommunikointi, neuvonta, raportointi sekä palvelun kehittäminen asiakkaiden suuntaan ovat avainasemassa. Parasta tehtävässä on juurikin mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit, joiden parissa pääset haastamaan omaa osaamistasi ja kehittämään ammattitaitoasi. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa omaa rooliasi oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävissä menestyminen edellyttää energistä työotetta ja kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa. Henkilönä olet teknisesti orientoitunut, täsmällinen ja itseohjautuva. Haluat myös aktiivisesti kasvattaa ja kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisessa asiantuntijatyössä. Sinulla on konsultoiva asenne ja näkemystä asiakkaan liiketoiminnan kehittämisestä sekä soveltamisesta liiketoiminta-alustaan. Ennen kaikkea viihdyt työyhteisössä, jossa pääset jakamaan omaa asiantuntijuuttasi sekä oppimaan muilta ammattilaisilta.

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut 400 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Parasta asiantuntijatyössä onkin mielenkiintoiset asiakkaamme, joista merkittävä osa tulee meille suositusten kautta. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä. Mahtavien kollegoiden lisäksi pääset kehittämään osaamistasi ja haastamaan itseäsi uusien vaihtelevien tehtävien parissa.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Hyvät työvälineet, ergonomiset työpisteet ja viihtyisät toimistot auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Meillä on yhdeksän toimipistettä ympäri Suomen sekä Suomen lisäksi toimistot Tallinnassa ja Norrköpingissä.

Oletko sinä seuraava Greenstepiläinen?

Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi nopeatempoisessa kasvuyrityksessä. Tiimisi lisäksi koko Greenstep -perhe tukee sinua onnistumaan ja menestymään tehtävässä!

Löydät kaikki tehtävät avoimet työpaikat-sivultamme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.4.2021. Työn aloitus on sovittavissa. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.