Töihin Greenstep Seinäjoelle?

Etsimme nyt tuoreeseen Seinäjoen tiimiimme kirjanpitäjiä tehtävänimikkeillä taloushallinnon asiantuntija ja konsultti.

Taloushallinnon asiantuntijana työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Asiantuntijana kommunikoit ja neuvot asiakkaita sekä raportoit asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tehtävässä mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi kohti konsultoivaa asiantuntija roolia. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM), KLT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 3 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja mielellään hyvää englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Etenkin kokemus NetSuite-, Procountor- ja / tai Netvisor-järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat sähköiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 350 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Virossa ja Ruotsissa. Seinäjoen tiimimme koostuu tällä hetkellä seitsemästä innokkaasta greenstepiläisestä. Hae mukaan, niin pääset saman tien mukaan Seinäjoen menestystarinaamme heti alkumetreiltä.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep!

Avoimet työpaikkamme löytyvät osoitteesta www.greenstep.fi/rekrytointi/hae/avoimet-tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, antavat Seinäjoen tiimistämme Riia Torkko (+358 44 540 6110) ja Teresa Kollanen (+358 50 442 0511) mielellään lisätietoja. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.6.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot