Töihin Greenstep Vaasaan

Etsimme nyt Vaasan tiimiimme kirjanpitäjiä tehtävänimikkeillä taloushallinnon asiantuntija ja konsultti!

Taloushallinnon asiantuntijana/konsulttina työskentelet asiakaslähtöisellä ja proaktiivisella asenteella kasvua tavoittelevien asiakkaidemme taloushallinnon parissa. Hyödynnät laajaa asiantuntijuuttasi asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan ovat avainasemassa. Tehtävässä saat vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti, mutta sparrailuapunasi toimii koko Greenstep-perhe.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM), KLT-tutkinto katsotaan eduksi.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 3 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja mielellään hyvää englannin kielen taitoa, eduksi katsomme ruotsin tai muiden kielien osaamisen.
  • Sinulla on kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen Netvisor- ja / tai NetSuite -järjestelmistä.

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja n. 400 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa tukien asiakkaidemme kasvua. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille. Modernit ja tehokkaat työvälineet tukevat asiantuntijoita onnistumaan konsultoivassa työssään. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut hyvinvoinnin tukemiseen ja työssä jaksamiseen. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy. Lue lisää kulttuuristamme urasivuiltamme!

Meillä on Suomessa yhdeksän toimipistettä ja tämän lisäksi toimistojamme löytyy myös Virosta ja Ruotsista. Vaasan toimistomme sijaitsee Vaasan keskustassa erinomaisella paikalla.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep!

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät avoimet työpaikat-sivulta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.3.2021 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.