Laajenna Saksaan

Laajenna liiketoimintaasi Saksaan, me tuemme selkeyden avulla

Yritystoiminnan laajentaminen Saksan markkinoille vaatii paljon resursseja, käytännön järjestelyjä, ja maan lakien ja säännösten tuntemusta. On tärkeää, että sinulla on kumppani, joka skaalautuu kanssasi ja tukee sinua kansainvälistymisesi kaikissa vaiheissa. Me autamme sinua minimoimaan riskit ja maksimoimaan voitot, ja teemme ulkomaille siirtymisestä mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Greenstep on osa MSI Global Alliance- verkostoa. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallinen kumppani rinnallasi niin kotona kuin kohdemaassa.

ValuuttaEuro €
ALV19 %, 7 %
Kilometrikorvaus0.30 € / km
Päivärahat28 €


Me voimme auttaa

  1. Keskitetyt prosessit: Ostoreskontra, matkakorvaukset/ luottokorttikulut
  2. Konsernin konsolidointi ja raportointi sisäisesti tai Greenstepin avulla
  3. NetSuite: Käyttöönotto ja kehitys
  4. Paikallisen kumppanin kanssa: Myyntireskontra, pääkirjanpito, palkanlaskennan palvelut, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitukset

Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut tehdään asiakaskohtaisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan - varaa aika keskustellaksesi lisää yrityksesi mahdollisuuksista!


Virheet, jotka vältät kanssamme

  • Et tunne kaikkia lakeja, säännöksiä ja toimintaperiaatteita.
  • Kasvat liian nopeasti ilman riittävästi prosesseja.
  • Laajennat liiketoimintaasi ulkomaille ilman kansainvälistä kumppania.

Kokemus on paras tapa oppia – jos sinulla ei vielä ole sitä, varmista, että sinulla on kumppani, jolla on!


Yhdistämme sinut juuri oikealle kumppanille

MSI Global Partnerimme Saksassa on ADKL, joka on yksi MSI Global Alliancen perustajajäsenistä. ADKL:ssä työskentelee 130 asiantuntijaa, ja se tarjoaa tilintarkastus- ja arvostuspalveluita, oikeudellista neuvontaa sekä veroneuvontaa. Sillä on kuusi toimistoa Saksassa ja yritys toimii maailmanlaajuisesti.