Laajenna Yhdysvaltoihin

Laajenna liiketoimintaasi Yhdysvaltoihin, me tuemme selkeyden avulla

Yritystoiminnan laajentaminen Yhdysvaltojen markkinoille vaatii paljon resursseja, käytännön järjestelyjä, ja maan ja osavaltioiden lakien ja säännösten tuntemusta. On tärkeää, että sinulla on kumppani, joka skaalautuu kanssasi ja tukee sinua kansainvälistymisesi kaikissa vaiheissa. Me autamme sinua minimoimaan riskit ja maksimoimaan voitot, ja teemme ulkomaille siirtymisestä mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta.

Greenstep on osa MSI Global Alliance- verkostoa. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallinen kumppani rinnallasi niin kotona kuin kohdemaassa.

ValuuttaYhdysvaltain dollari USD
ALVEi kansallista arvonlisäveroa, määritelty osavaltiokohtaisesti
Kilometrikorvaus0.56 USD / maili
PäivärahatVakiomäärä 151 USD, mutta tarkat määrät ovat määrritelty piirikunta- ja matkustuspäiväkohtaisesti


Me voimme auttaa

  1. Keskitetyt prosessit: Ostoreskontra, matkakorvaukset/ luottokorttikulut
  2. NetSuite: Käyttöönotto ja kehitys
  3. Konsernin konsolidointi ja raportointi
  4. Paikallisen kumppanin kanssa: Myyntireskontra, pääkirjanpito, palkanlaskenta, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitus

Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut tehdään asiakaskohtaisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan - varaa aika keskustellaksesi lisää yrityksesi mahdollisuuksista!


Virheet, jotka vältät kanssamme

  • Et tunne kaikkia lakeja, säännöksiä ja toimintaperiaatteita.
  • Kasvat liian nopeasti ilman riittävästi prosesseja.
  • Laajennat liiketoimintaasi ulkomaille ilman kansainvälistä kumppania

Kokemus on paras tapa oppia – jos sinulla ei vielä ole sitä, varmista, että sinulla on kumppani, jolla on!


Yhdistämme sinut juuri oikealle kumppanille

Greenstepin MSI Global-kumppani Yhdysvalloissa on Squire. Squire sijaitsee Salt Lake Cityssä, Utahin osalavaltiossa, mutta se toimii koko maassa ja on kansainvälinen yritys. Yrityksen ideologia on tuottaa arvoa asiakkaalle liiketoiminnan neuvonantajana. He esimerkiksi tukevat sekä GAAP- että IFRS- standardeja, käyttävät NetSuitea ja tarjoavat CFO- palveluita monien muiden taloudellisten neuvontapalvelujen lisäksi. Lisäksi Squirella on laaja verkosto täynnä juridisia, sekä henkilöstö- ja pankkipalvelujen ammattilaisia kumppanuuden täydentämiseksi.