Räätälöidyt koulutukset

Organisaation tarpeisiin räätälöidyt koulutuspalvelut

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta yrityksesi henkilöstölle? Kysy räätälöityä palvelua. Tuotamme koulutus- ja valmennuspalveluita suunniteltuna juuri sinun henkilöstösi tarpeisiin. Voimme myös kohdistaa olemassa olevaa koulutustarjontaa vain sinun yrityksesi henkilöstölle, jos haluat vaikuttaa koulutuksen aikatauluihin.

Räätälöidyissä koulutuksissa voimme toteuttaa koulutuksen ja valmennuksen ajankohtaisista ja teille tärkeistä aihepiireistä talouden- ja HR:n aloilta tai rakentaa esimerkiksi koko vuoden mittaisen koulutuspolun projektipäälliköidenne tarpeisiin. Räätälöidyillä koulutuspalveluilla voimme myös esimerkiksi suunnitella henkilöstökoulutuksen kokonaisuuden talous- ja HR-alan asiantuntijoillenne. Tällaiset koulutukset voidaan toteuttaa joko valmiin tai teille luodun koulutussuunnitelmanne mukaisesti.

Huolellisesti suunnitellut kokonaisuutemme, asiantuntevat kouluttajat ja osallistavat oppimismenetelmämme ovat pääsääntöisesti taloushallintoliiton tutkintoja (KLT ja PHT) ylläpitävää koulutusta ja täyttävät verohallinnon henkilöstökoulutuksen asetukset verovähennykseen sopivasta koulutuksesta.

Tuottamiamme sisältöjä ovat muun muassa:

  • taloushallinnon projektijohtajien koulutus
  • esimiesvalmennukset tai
  • konsernin taloushallinnon koulutukset

Kysy lisää koulutuspalveluistamme greenstep.academy@greenstep.fi tai täyttämällä sivun alalaidassa oleva lomake.