Kohti yrityksen kasvua ja menestystä

Luo henkilöstöllesi mahdollisuus loistaa. Työ, joka koetaan merkitykselliseksi motivoi henkilöstöä sitoutumaan yritykseen ja sen tavoitteisiin. Vaikuttava tapa rakentaa merkityksellisyyttä on rakentaa yritykseen urakehitystä tukevia koulutusohjelmia.

Haluaisitko tukea henkilöstösi urakehitystä ja sitouttaa henkilöstöä? Älä heitä rahaa ja resursseja sattumanvaraisiin ulkoisiin koulutuksiin. Rakennetaan yhdessä teidän yrityksen koulutuspolut, jotka tukevat strategisia tavoitteitanne ja antavat henkilöstölle mielekkäitä mahdollisuuksia kehittyä työurallaan. Tuotamme asiakkaille räätälöityjä koulutuspolkuja, jotka vastaavat yrityksen tarpeisiin, mutta motivoivat henkilöstöä.

Osa koulutusohjelmistamme tähtää esimerkiksi taloushallintoliiton arvostettuihin tutkintoihin, mutta rakennamme valmennukset siten, että henkilöstön lisäksi osaamisen kehittymistä hyötyy myös yritys. Järjestämällä koulutuspolut räätälöityinä yrityksen henkilöstölle varmistamme myös sen, että saavutettu osaaminen otetaan käyttöön arjen työssä. Näin halutun suuntaiset toimintamallit ja opit hyödynnetään täysimittaisesti yrityksenne toiminnassa. Tämä motivoi niin osallistujia kuin koulutukseen resursoivaa yritystä.Esimerkkejä toteuttamistamme koulutuksista ja koulutusohjelmista

  • Tiimit tehokkaiksi - tiimivalmennus
  • Valmentava johtajuus
  • Asiantuntijasta konsultiksi
  • Taloushallintoliiton KLT-tutkintoon valmentava ohjelma
  • Taloushallintoliiton PHT-tutkintoon valmentava ohjelmaHaluaisitko kysyä lisää tarjoamistamme koulutuksista?

Ota yhteyttä Heliin tai jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta!