Koulutuspalvelut yrittäjille

Yrittäjä, osaaminen on kilpailukykyä ja sen varmistaminen on tärkeää, olitpa sitten yrityksesi alkutaipaleella tai kasvattamassa yritystä kohti suurempaa menestystä.


Greenstep Academy on mukanasi yrittäjyyden eri vaiheissa. Tarpeisiinne räätälöityjen koulutusten avulla rakennamme juuri teille oleellista osaamista ja yrityskulttuuria, joka auttaa menestymään ja sitouttaa teille tärkeän henkilöstön. Autamme teitä etsimään kipupisteenne ja välttämään sudenkuopat. Rakennamme kasvustrategianne mukaisen koulutusohjelman niin talouden, HR:n kuin projektinhallinnan osaamisesta, unohtamatta esimiesten ja tiiminvetäjien rooleja. Olemme toteuttaneet koulutuspolkuja, joiden avulla jo tuhannet asiantuntijat ovat saaneet merkityksellisyyttä työhönsä ja vahvistaneet ammatillista osaamista.

Haluatteko kasvaa ja kansainvälistyä, meillä on valmiit paketit avainhenkilöstön kouluttamiseen toimimaan tehokkaasti uudessa toimintaympäristössä. Tutustu kansainvälisen kasvun koulutusesimerkkiimme, ota yhteyttä ja räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus.Haluatteko kehittää asiakaskokemustanne tai tarvitsetteko apua myynnillisyyteen? Tuotamme jatkuvasti asiakkaille eri toimialoille myynnin ja asiakaspalvelun valmennuksia. Valmennukset voidaan kohdistaa tiettyyn tiimiin tai liiketoimintoon. Valmennuksissamme pureudutaan juuri teidän yrityksenne haasteeseen asiakaskokemuksen ja myynnin tilanteissa. Käytännönläheiset koulutuksemme tukevat rakentamaan yritykseenne toimivat, läpinäkyvät mallit, joiden avulla saatte menestykseenne vauhtia.

Yrityksen omistajat ovat yrityksen kasvun vaiheissa usein yksin. Meiltä on mahdollisuus saada myös harvinaista 1-1 valmennusta silloin kuin aihe on sensitiivinen ja tarvitaan tukea päätöksiin. Mitä sinun tulee tietää eläkkeelle siirtymisen vaihtoehdoista, yrityskaupoista tai listautumisesta? Me valmennamme ja sparraamme isoissa päätöksissä.Esimerkkejä toteuttamistamme koulutuksista:

  • Go Global! Menestyksen avaimet kasvuyrityksen kansainvälistymiseen
  • Eläkkeelle – mitä yrittäjän pitää tietää yritysjärjestelyistä
  • Omistajayrittäjän verosuunnittelu
  • Tunnuslukuanalyysi – opi tunnistamaan ja seuraamaan yrityksenne tärkeimpiä tunnuslukuja
  • Asiakaspalvelu ja myynnillisyys
Haluaisitko kysyä lisää tarjoamistamme koulutuksista?

Ota yhteyttä Heliin tai alla olevan lomakkeen kautta!