Lappeenrannassa on draivi päällä!

Tiina Kalliokoski on Greenstepin uusimman toimipisteen vetäjä Lappeenrannassa. Toimipisteen käynnistämisen ja liiketoiminnan kehittämisen lisäksi hän toimii data-analytiikan asiantuntijana asiakasprojekteissa.

Kesäkuussa 2022 Greenstepillä aloittanut Tiina on lähtenyt luotsaamaan Lappeenrannan toimipistettämme vauhdikkaasti: Kesällä avatun toimiston listoilla on jo kuusi työntekijää, kun mukaan otetaan jo työsopimuksen allekirjoittaneet, ja lähiaikoina greenstepiläisenä aloittavat henkilöt.

"Uuden toimipisteen käynnistämiseen kuuluvat myös niin verkostojen kokoaminen asiakasyrityksissä sekä muissa sidosryhmissä kuin myös täysin käytännön asioiden järjestäminen työtilojen huonekaluista valomainoksiin", Tiina kuvailee iloisesti työtehtäviään.

Tiimiin mahtuu vielä runsaasti uusia osaajia tukemaan mielenkiintoisia ja kasvuhakuisia asiakkaitamme, joten Tiinan päivissä painottuukin rekrytointeihin osallistuminen Data Analystin asiantuntijatehtävien lisäksi.

Kertoisitko taustastasi?

"Olen tietojenkäsittelyn tradenomi ja KTM, jälkimmäinen LUT:sta vuodelta 2001. Pääaineena opiskelin hankintojen johtamista ja sivuaineena tietotekniikkaa ja organisaatioiden johtamista. Työurastani valtaosan olen tehnyt HR-tehtävissä, aina kuitenkin hihat ylös käärittyinä ja IT-juttuihin sekaantuneena eli sellaista ”monitoimi-henkilöstöjohtamista”. Vuonna 2017 aloitin ammatinvaihdon data-analytiikkaa kohden ja siirtymän tein 2020 lopussa.

Olen toiminut reilu viisi vuotta myös yrittäjänä, mikä on ollut erinomaisen tärkeä vaihe niin elämänkoulun kuin ammattitaidon kannalta. Minulla on myös yhteisötyönohjaajan pätevyys sekä Reiss-motivaatiovalmentajan sertifiointi, ja noin 300 motivaatioprofiilin fasilitointi on lisännyt ihmistuntemustani valtavasti: Olen kuullut, kuinka ihmiset itse pohtivat profiilin avulla, mikä heitä oikeasti motivoi."

Minkälaisissa asioissa asiakkaamme voivat hyödyntää osaamistasi?

"Teen asiakastyötä data-analytiikan parissa, keskittyen pääosin HR-analytiikkaan. Autan siis asiakkaitamme henkilöstöjohtamiseen liittyvissä raportoinnin ja analytiikan kysymyksissä. – Eli siinä, kuinka datan avulla voidaan viedä HR-työtä paljonkin eteenpäin ja saadaan lisättyä ymmärrystä päätöksentekoon.

Mitä odotat työskentelyltä Greenstepillä?

"Hyvällä fiiliksellä tehtävää laadukasta työtä, ja sitä että jokainen saa olla ihan oma itsensä. – Tykkään valtavasti tämän yrityksen kulttuurista ja siitä, miten yrityksen arvot oikeasti myös toteutuvat käytännössä. Ihmisistä huokuva lämminhenkisyys on sellaista jota en ole aiemmin kokenut. Täällä ollaan hyvällä tuulella töissä ja silloin sunnuntai-iltanakin jo alkaa odottaa maanantaiaamua. Huomaan myös, kuinka hyvältä tuntuu saada tarjota ihmisille työpaikkoja ja nähdä se molemminpuolinen ilo, kun syntyy match."


Tiimimme kasvaa voimakkaasti ja haemmekin tällä hetkellä sekä Lappeenrantaan että muihinkin toimipisteisiimme ympäri Suomen asiantuntijoita erityisesti taloushallinnon, palkanlaskennan, HR:n ja data-analytiikan tehtäviin. Meillä voit työskennellä myös joustavasti etänä. Hae meille jo tänään, ja liity mukaan yli 550 greenstepiläisen joukkoon!