Tukea liiketoimintaan Japanissa

Laajenna liiketoimintaasi Japaniin vaivattomasti kansainvälinen kumppani rinnallasi


Japani on luokiteltu maailman innovatiivisimpien maiden joukkoon useita kertoja. Maan talous on myös yksi maailman suurimmista, ja niin Japanin markkinat kuin elektroniikkateollisuuskin ovat erittäin kehittyneitä. Yritystoiminnan laajentaminen huipputeknologiaan keskittyvään maahan on innostavaa, mutta se voi vaatia paljon resursseja ja käytännön järjestelyjä. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tietää itse - asiantuntijamme auttavat mielellään isojen askeltesi suunnittelussa!

Greenstep on osa kansainvälistä MSI Global Alliance-verkostoa. MSI Global on kirjanpito- ja lakiasiaintoimistojen verkosto yli 30 vuoden menestyksekkäällä kokemuksella ja siihen kuuluu yli 260 itsenäistä laki- ja tilitoimistoa yli 100 maasta. Näin varmistamme, että sinulla on osaava paikallisesti toimiva taloushallinnon kumppani rinnallasi niin kotona kuin Japanissa. Asiakkaamme voivat myös luottaa siihen, että halutessasi voimme koordinoida maiden välistä yhteistyötä niin kutsutun "Shared Service Centerin" muodossa Suomesta käsin, jotta hallinto on sinulle aina mahdollisimman helppoa.

Kansainvälistyessäni kumppanin kanssa vältät turhat yritykset ja erehdykset sekä yleiset virheet, kuten liian nopean kasvun ilman riittäviä prosesseja tai sen, ettet tunne kaikkia tarpeellisia lakeja, säännöksiä tai toimintaperiaatteita. Meillä on kokemusta Japanissa toimivista asiakkaista, ja haluamme koko ajan laajentaa osaamistamme ja kehittää palveluitamme. Kaikki kansainväliset kokonaisratkaisut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, joten varaa aika keskustellaksesi lisää juuri sinun yrityksesi mahdollisuuksista.

Palvelumme Japanissa

Greenstep

Ostoreskontra, matkakorvaukset, luottokorttikulut, konsernin konsolidointi ja raportointi sisäisesti tai Greenstepin avulla, sekä NetSuite

Paikallinen kumppani

Myyntireskontra, pääkirjanpito, palkanlaskennan palvelut, lakisääteinen raportointi, ALV, veroilmoitukset

Tutustu Japanin liiketoimintaan

  • Henkilövero
    Henkilökohtainen veroaste vaihtelee 5 prosentista 45 prosenttiin.
  • Kulutusvero
    Kulutusveroprosentti on 10 %. Elintarvikkeisiin sovelletaan alennettua 8 prosentin verokantaa.
Furuhashiassociates

MSI Global Alliance-kumppanimme

MSI Global-kumppanimme Japanissa on Furuhashi & Associates. Yrityksen kotipaikka on Tokio ja se on MSI Global Alliancen jäsen. He olisivat iloisia voidessaan tarjota palveluja asiakkaillemme Japanissa.

Oletko lähdössä muualle?