Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen on yksi arvoistamme ja se näkyy tekemisessämme niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Greenstepissä on todella monipuolinen ja laaja taloushallinnon osaaminen. Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme kollegoja ja jaamme asiantuntemusta kollegoille päivittäin. Avoimuus, keskustelut, yhteiset juhlat ja tapahtumat ovat niitä keinoja, joilla pidetään huolta yhteisöllisyydestä. Huolellinen rekrytointi takaa sen, että meille tulee juuri meidän tyyppisiä henkilöitä töihin. Standardoidulla perehdytyksellä taas varmistamme sen, että he saavat riittävät tiedot yhtiön laatuvaatimuksista sekä kattavat tiedot ja työvälineet tehtäviensä hoitamiseen. Jokaisen Greenstepiläisen tulee osallistua vähintään kaksi päivää vuodessa koulutuksiin, mutta käytännössä moni meistä osallistuu sitäkin useammin. Oppiminen on lisäksi läsnä päivittäisessä työssä mielenkiintoisten asiakasprojektien puitteissa.Greenstepissä työtä tehdään joustavasti hyödyntäen esimerkiksi etätyön tuomia mahdollisuuksia, luonnollisesti kuitenkaan tinkimättä asiakkaidemme palvelun laadusta.
Käytössämme olevat työvälineet ja järjestelmät ovat tätä päivää ja työntekijöillä on vapaus valita esimerkiksi millaisen kannettavan ja puhelimen he ottavat. Hyvillä työvälineillä mahdollistamme myös etätyön tekemisen. Meillä on mahdollista myös sovittaa työaika vastaamaan muuta elämäntilannetta esimerkiksi lyhennetyllä työajalla.Toimistomme ovat moderneja ja viihtyisiä, niissä on otettu huomioon erilaiset tilatarpeet ja ne mahdollistavat myös vapaamuotoisen yhdessäolon.
Kaikille taataan työrauha yhteisiä pelisääntöjä noudattaen ja eri tiloja hyödyntäen. Kaikki toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Suurin toimistomme sijaitsee Espoon Keilarannassa, minne pääsee kätevästi myös Länsimetrolla. Kaikille autolla liikkuville tarjoamme parkkipaikan, joillain toimistoilla lämmitetyn paikan parkkihallista.Meillä on monta jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa kuten rapujuhlat, pokeri-illat, pikkujoulut ja tilinpäätösjuhlat.
Viikottain herkuttelemme yhdessä perjantaipullilla ja vaihdamme kuulumisia. Vastapainoksi pullille ja juhlille osallistumme mielellämme erilaisiin liikuntatempauksiin kuten juoksutapahtumiin ja kisaamme keskenämme työmatkapyöräilyssä ja -kävelyssä. Tarjoamme myös henkilöstöllemme liikuntaseteleitä omatoimiseen tekemiseen.Päivät venyvät ajoittain pitkiksi ja energia on tarpeen aivotyössä.
Siksi meillä on aina tarjolla kahvia ja teetä, tuoreita hedelmiä, pientä suolaista ja makeaa. Työntekijämme voivat valita, haluavatko ottaa käyttöönsä lounasetuna mobiili- tai perinteiset setelit.

Haluamme pitää henkilöstömme terveydestä huolta ja siksi tarjoammekin lakisääteistä kattavammat työterveyshuoltopalvelut, jotka ovat helposti tavoitettavissa. Kiinnitämme erityistä huomiota työergonomiaan ja meillä onkin käytössämme joka toimistolla sähköisesti säädettävät pöydät.Yksi työmme parhaista eduista on ehdottomasti erittäin mielenkiintoiset asiakkaat ja asiakasprojektimme.
Asiakkaamme ovat niin start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, pk-yrityksiä kuin konsernejakin, joten pääsemme mukaan monipuolisesti erilaisiin asiakkuuksiin. Asiakkaistamme suurin osa on kasvuyrityksiä ja moni toimii kansainvälisesti. Tämä tekee toimintaympäristöstä usein haastavan ja kompleksisen. Se, että olemme mukana tekemässä yrityksen strategisia suunnitelmia ja siirtoja sekä kokonaisvaltainen lähestymistapamme, antaa asiantuntijoillemme todella huikeita mahdollisuuksia hyödyntää ja kasvattaa osaamistaan.