Yhdessä tekeminen ja toisiltamme oppiminen

Greenstepissä on todella monipuolinen ja laaja taloushallinnon osaaminen. Teemme paljon töitä tiimeissä, autamme kollegoja ja jaamme asiantuntemusta kollegoille päivittäin. Huolellinen rekrytointi takaa sen, että meille tulee juuri meidän tyyppisiä henkilöitä töihin.


Osaamisen kehittäminen alkaa perehdytyksestä

Greenstepissä käytämme huolelliseen rekrytointiprosessiimme paljon aikaa, ja jokaisessa rekryprosessissa useampi nykyinen greenstepiläinen tapaa potentiaaliset uudet kollegat. Onkin luonnollista, että rekrytoinnin lisäksi perehdytysprosessi on Greenstepissä myös yksi avainprosesseistamme. Standardoidulla perehdytyksellä varmistamme sen, että uudet greenstepiläiset saavat riittävät tiedot yhtiön laatuvaatimuksista sekä kattavat tiedot ja työvälineet tehtäviensä hoitamiseen.


Oppiminen ja kouluttautuminen

Oppiminen ja itsensä haastaminen on läsnä päivittäisessä työssä mielenkiintoisten asiakasprojektien puitteissa. Tämän lisäksi jokaisen greenstepiläisen tulee osallistua vähintään kaksi päivää vuodessa koulutuksiin, mutta käytännössä moni meistä osallistuu koulutuksiin sitäkin useammin. Järjestämme niin ajankohtaiskoulutuksia kuin omaa osaamista syventävää koulutusta. Koulutusalustamme on oma Greenstep Academymme.

Greenstep Academyn ydin on siinä, että koulutus on ajantasaista, osallistujia oivalluttavaa ja se toteutetaan modernissa koulutusympäristössä ja modernein pedagogisin ratkaisuin. Greenstepin viime vuosien nopea kasvu on täydentynyt talous- ja HR-toimialojen ammattilaisten koulutukseen keskittyvällä Greenstep Academylla, koska halusimme tarjota henkilöstöllemme työympäristön, joka aidosti tukee yksilön kehittymistä ja ammatillista kasvua. Lue lisää Greenstep Academyn Highway 1 -ohjelmasta!


Yhdessä tekeminen

Tiedon ja osaamisen jakaminen, avoimuus ja keskustelut ovatkin niitä keinoja, joilla pidetään huolta yhteisöllisyydestä. Yhteisöllisyyttä ylläpitää ja luo tietenkin myös yhteiset juhlat ja tapahtumat. Meillä on monta jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa kuten rapujuhlat, pokeri-illat, pikkujoulut ja tilinpäätösjuhlat. Viikoittain herkuttelemme yhdessä yhteisillä kahvihetkillä ja vaihdamme kuulumisia.

Vastapainoksi pullille ja juhlille osallistumme mielellämme erilaisiin liikuntatempauksiin kuten juoksutapahtumiin ja kisaamme keskenämme työmatkapyöräilyssä ja -kävelyssä. Tarjoamme myös henkilöstöllemme heidän oman valintansa mukaan liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetuutta. Juhlistamme, liikuntatempauksistamme, greenstepiläisten arjesta sekä muista tapahtumistamme löydät kuvia ja tunnelmia Instagramistamme!