Espoon Toimisto

Toimistomme ympäri Suomea

Toimistomme ovat moderneja ja viihtyisiä, niissä on otettu huomioon erilaiset tilatarpeet ja ne mahdollistavat myös vapaamuotoisen yhdessäolon. Kaikille taataan työrauha yhteisiä pelisääntöjä noudattaen ja eri tiloja hyödyntäen. Kaikki toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ergonomia on otettu kattavasti huomioon mm. sähköpoydillä, kävelytyöpistein ja muilla työergonomiaa parantavilla apuvälineillä.

Espoo


Espoon toimistomme on suurin Greenstepin toimistoista. Valoisassa avokonttorissamme työskentelee noin puolet Greenstepiläisistä. Toimisto on remontoitu räätälöidysti juuri meitä Greenstepiläisiä varten ja materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota allergiaystävällisyyteen sekä akustiikkaan.
Toimiston läheisyydessä on useita lounasravintoloita ja keittiömme houkuttelee myös omien eväiden syömiseen.

Espoon Keilaranta on moderni yrityskeskittymä aivan Kehä 1:n varrella ja toimistomme ovelle pääsee vaivattomasti Länsimetrolla. Omille autoille on varattu runsaasti parkkitilaa ja toimistolle pääsee hyviä pyöräilyreittejä pitkin monesta suunnasta kaupunkia. Lisävarusteina kiinteistöstä löytyy kuntosali ja sauna, jotka ovat vapaasti työntekijöidemme käytettävissä.Jyväskylä

Toimistomme Jyväskylässä sijaitsee lähellä keskustaa, viihtyisällä Lutakon alueella kauniin Jyväsjärven välittömässä läheisyydessä. Toistomme keskeinen sijainti ja alueen muiden yritysten moninaisuus ruokkivat Greenstepiläistenkin innovatiivisuutta. Toimistolle on helppo tulla niin autolla, pyörällä, bussilla kuin junallakin.


Lahti

Lahden toimitiloja kartoitamme parhaillaan. Tiloja etsimme Lahdesta keskeiseltä paikalta niin, että sekä Greenstepiläiset sekä asiakkaamme löytävät meidät helposti. Kuvia laitamme heti, kun löydämme tilat ja pääsemme niihin muuttamaan!

Seinäjoki

Seinäjoella pääsimme kesällä 2020 muuttamaan uusiin, täysin remontoituihin tiloihin. Viihtyisä ja valoisa toimistomme sijaitsee Seinäjoen ydinkeskustassa, aivan matkakeskuksen vieressä. Kuvia tulossa!

Tallinna

Tallinnan toimistomme sijaitsee Kristiinen kaupunginosassa, keskustasta noin 5 km päässä, ja sinne pääsee helposti bussilla, omalla autolla tai vaikka kävellen. Toimisto on myös hyvin moderni ja valoisa. Tiloistamme löytyy jokaiselle työntekijälle oma ergonominen työpiste sähkösäädettävine työpöytineen sekä viihtyisä pieni keittiö eväiden nauttimiseen sekä yhteisiin kahvitteluhetkiin.Tampere

Tampereen avara toimistomme muutti uusiin suurempiin ja täysin remontoihin tiloihin syksyllä 2017. Remontin myötä toimiston tilat toteutettiin Greenstepiläisten toiveet kuullen ja lopputuloksena avarasta avokonttorista löytyykin viihtyisiä tiloja työn tekemiseen ja yhdessä oloon. Tilat ovat joustavat ja mahdollistavat käytön erilaisiin tarkoituksiin tehokkaasti.

Greenstepin toimitilat sijaitsevat Tampereen parhaalla paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella; toimistolle on lyhyt kävelymatka niin junalta, bussilta kuin yliopistoltakin. Kiitosta saa myös hyvät pysäköintimahdollisuudet! Lähistöllä on useita hyviä lounasravintoloita, joista Moro Sky Bar lohikeittoineen on Greenstepiläisten suosiossa. Hyvien lounasmahdollisuuksien lisäksi työntekijöidemme käytettävissä on laadukas kuntosali.
Turku

Turun toimistomme sijaitsee keskellä kehittyvää Kupittaan aluetta aivan Kupittaan juna-aseman vieressä. Keskustasta pyöräilee toimistolle alle kymmenessä minuutissa ja julkinen liikenne tuo aivan toimiston läheisyyteen. Kiinteistön avarat aula tilat sekä useat lounasravintolat varmistavat Greenstepiläisten viihtyvyyden. Lähistöllä on myös useita muita hyviä lounasravintoloita, mutta etenkin kesäaikaan toimistomme tilava ja viihtyisä parveke on suosittu lounaspaikkana.

Lounastamisen lisäksi joustavat työvälineet mahdollistavat myös työnteon viihtyisällä parvekkeella ja kiitosta Greenstepiläisiltä saa hyvät näköalat koko toimistosta. Toimivat tilaratkaisut mahdollistava erinomaisesti niin yhdessä työskentelemiseen kuin myös yksityisemmät huoneet erilaisiin tilanteisiin ja palavereihin.
Oulu

Oulun toimistomme sijaitsee Rotuaarilla aivan Oulun sydämessä ja liike-elämän keskiössä uudessa ja modernissa kiinteistössä. Kivenheiton päässä merenrannasta sijaitsevat tilamme ovat valoisat ja viihtyisät Greenstepiläisten omine taukotupineen. Lounaalle pääsee helposti toimiston alakertaan ja muutkin palvelut Oulun toria myöten löytyvät aivan nurkan takaa. Toimistolle pääsee kätevästi julkisilla ja työntekijöiden saatavilla on myös kattavasti parkkitilaa.


Vaasa

Vaasan syksyllä 2019 remontoitu tilava ja valoisa toimistomme aivan uusissa tiloissa sijaitsee Koulukadulla keskeisellä paikalla. Toimistollamme on mahtavat tilat niin työskentelyyn omilla työpisteillä, yhteisissä neukkareissa kuin myös vapaampiin hetkiin ja eväiden syömiseen tilavassa keittiössä.