Greenstep Academy

Greenstep Academy syventää ja vahvistaa greenstepiläisten osaamista uran kaikissa vaiheissa sekä mahdollistaa aikaisempaa tehokkaammat ja monipuolisemmat mahdollisuudet työuralla etenemiselle. Oppimisen lisäksi asiantuntijoidemme ajantasainen osaaminen auttaa greenstepiläisiä menestymään työssään.

Asiantuntijoidemme osaamisen kehittymistä täydentää talous- ja HR-toimialojen ammattilaisten koulutukseen keskittyvä Greenstep Academy. Academyn avulla tarjoamme henkilöstöllemme työympäristön, joka aidosti tukee yksilön kehittymistä ja ammatillista kasvua. Academyn toiminnasta vastaava Heli Häyrynen kertoo, että on ollut erityisen innostavaa saada olla mukana rakentamassa Greenstep Academyä sekä näkemässä mitä uusia mahdollisuuksia tämä avaa asiantuntijoillemme heidän työssään - "Työotettamme leimaa uteliaisuus".

Helillä itsellään on pitkä kokemus koulutusjärjestelmien kehittämisestä ja hän on ollut Greenstep Academyssa avainroolissa kehittämässä yrityksen toimintaa henkilöstön kouluttamisen kautta.

Heli kertoo, että asiantuntijamme ovat erityislaatuisia jatkuvan oppimisen näkökulmasta. Työotettamme leimaa uteliaisuus ja Greenstep Academyn koulutukset on otettu innokkaasti vastaan. Henkilöstön osaamista kasvatetaan formaalien koulutusten lisäksi myös monipuolisilla hankkeilla.Hyödynnämme organisaatiosta löytyvän osaamisen jokapäiväisessä arjessamme ja laajennamme eri talousalan osaajien tietoja ja taitoja tiiviissä monialayhteistyössä. Pystymme mallintamaan ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin niin tekniikan, toimialan kuin puhtaasti taloushallinnon näkökulmasta. Ja mikä parasta, opimme kaikki uutta ja elämme nykyhetkessä nenä tulevaisuuden tuulia haistellen, Heli summaa.

Koulutuksissa ja niiden suunnittelussa hyödynnämme huippuasiantuntijoitamme. Kouluttajina toimivat muun muassa kokeneet asiantuntijat KHT Tuomas Honkamäki, Jaakko Maijala ja Kati Tuovinen. Digitalisaatio mahdollistaa mielekkään ja monipuolisen opiskelun huolimatta valmennettavan toimipisteen sijainnista.