Rightware <3 Greenstep

Rightware on vuonna 2009 perustettu pääasiassa autoteollisuudelle ohjelmistoja suunnitteleva ja valmistava yli 50 henkeä työllistävä suomalainen yritys.

Rightware tekee autovalmistajille käyttöliittymäsuunnitteluohjelmistoa, jonka avulla kukin asiakas voi rakentaa tarpeisiinsa sopivan ja oman näköisensä digitaalisen käyttöliittymän. Esimerkiksi Audin sporttimalli TT:ssä on Rightwaren softan päällä pyörivä täysin digitaalinen mittaristo.  Rightwarella tekee tällä hetkellä yhteistyötä 15 autovalmistajan ja lähivuosien aikana jopa 25 miljoonaa autoa varustetaan Rightwaren teknologialla.

Vuonna 2015 Rightware siirtyi Greenstepin kirjanpidon ja palkanlaskentapalveluiden asiakkaaksi yrityksen tilintarkastajan suosituksesta.

Rightware siirtyi Greenstepin asiakkaaksi toiselta toimijalta. Kirjanpidon haltuunotto oli vaativa projekti täysin erilaisen tilikarttarakenteen vuoksi ja historiatiedon vienti uuteen järjestelmään sekä täsmäytys olivat aikaavieviä. Muutos oli kuitenkin kannattava! Järjestelmämuutoksen myötä muun muassa yrityksen raportointia saatiin virtaviivaistettua merkittävästi.

Greenstepin asiantuntijat hoitavat Rightwaren kirjanpidon perustehtävät, kuten ostolaskujen tiliöinnin, laskujen maksun, myynti- ja ostoreskontran täsmäytyksen, konsernisaamisten sekä velkojen kohdennukset, jaksotukset ja tase-erittelyt. Myös matkalaskujen käsittely tehdään Greenstepillä. Tilinpäätös tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, joka mahdollistaa eteen tulevien ongelmakohtien selvityksen rakentavasti.

Rightwaren kanssa työskentelevät asiantuntijamme arvostavat suuresti yhteistyötä asiakkaan kanssa.

Jatkuva keskusteluyhteys ja edelleen kehittäminen ovat alati läsnä. Asiakkuus haastaa positiivisesti asiantuntijoitamme:  rima on korkealla, mutta työ on opettavaista ja hyvin palkitsevaa.