Työtä positiivisella energialla ja jatkuvasti kehittyen

Greenstepissä pyritään siihen, että jokainen talousalan ammattilaisemme voi hyödyntää oman potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Näemme jokaisen työntekijän arvokkaana ja jokainen urallaan eteenpäin päässyt työntekijä nähdään rikkautena. Greenstepissä jo vuosia työskennelleisiin konkareihin kuuluvalta taloushallinnon konsultilta Annukalta heruu kehuja organisaatiossa vallitsevasta innovatiivisesta kulttuurista. Greenstepin yrityskasvun lisäksi hän kokee kulttuurin edistävän jokaisen työntekijän henkilökohtaista kasvua. Osaamisen lisäksi meillä arvostetaankin erityisesti vastuullisuutta ja itsenäisyyttä – sosiaalisuutta ja empaattisuutta väheksymättä.– Kun kaikki pyrkivät jatkuvasti kehittymään omassa työssään, se vie meitä tiiminä eteenpäin. Tuemme toisiamme aina tarpeen tullen – ja vaikkei tarvetta olisikaan. Urakehitys on se mikä motivoi ja täällä se on tehty helpoksi. Meille järjestetään paljon koulutuksia ja samalla huolehditaan siitä, että ne vastaavat jokaisen omia kiinnostuksen kohteita, Annukka hehkuttaa.

Seitsemän vuotta yrityksessä työskennellyt Annukka onkin matkansa varrella päässyt omien työtehtäviensä lisäksi osaksi mielenkiintoista matkaa firman yhteisten toimintatapojen sekä urapolun luomisessa. Prosessit ovat nyt jo hyvällä mallilla, mutta mielenkiintoisia projekteja Annukalla riittää yhä.

"Täällä aloittaessani valmista polkua ei ollut, vaan olen itse saanut toimia ikään kuin pioneerina."


- Opiskeluaikana toimin assistenttina, valmistuttuani Hankenilta sain asiantuntija-nimikkeen ja puolitoista vuotta siitä minusta tuli konsultti. Nyt olen päässyt laajentamaan osaamistani myös talousjohto- ja neuvontapalveluiden puolelle ja tämä aika on tuntunut minusta todella antoisalta. Tulevaisuudessa uskon, että minun on mahdollista erikoistua johonkin tiettyyn laskentatoimen osa-alueeseen tai päästä esimiesasemaan, mikäli osoitan mielenkiintoa siihen suuntaan, hän pohtii.

Urakehityksen lisäksi Annukka kertoo Greenstepistä tulleen hänelle paljon muutakin kuin työpaikka, sillä vuosiin mahtuu paljon muistoja hänen elämänsä eri vaiheista.

– Sinä aikana, kun olen työskennellyt täällä, olen kokenut henkilökohtaisessa elämässäni ne suurimmat aikuisiän merkkipaalut: valmistumisen, kihlautumisen, häät ja nyt raskauden. Sen lisäksi, että minua on tuettu Greenstepissä joka tilanteessa, myös asiakkailta saatu hyvä palaute tuo mieleeni todella lämpimiä muistoja, Annukka iloitsee.

"Ansaittu luottamus on parasta palautetta."


Sen lisäksi hyvät arvosanat asiakaspalautekyselyssä tai asiakkailta tulleet viestit kertovat Annukalle siitä, että hänen tekemäänsä työtä arvostetaan.

– Nyt äitiyslomasta ilmoittaessani eräs asiakas sanoi, että olen paras kirjanpitäjä, jonka hän on uransa aikana tavannut. Toinen kiitti saamastaan viiden tähden palvelusta. Esimieheltä hyvä palaute saattaa tulla jonkin palkinnon muodossa, ja koska niitä ei jaeta ihan vain huvin vuoksi, sellaisen saadessaan tietää todella tehneensä hyvää työtä, Annukka kertoo.

Annukka on sitä mieltä siitä, että Greenstep tarjoaa enemmän, kuin mitä työpaikalta voi edes toivoa.

– Tiedän, että täällä pääsen kehittymään juuri itselleni tärkeimmillä osa-alueilla uran edistämisen kannalta. Sen lisäksi Greenstepissä ei koskaan tarvitse pelätä, että työ muuttuisi vain samojen asioiden puurtamiseksi. Täällä kaikilla on mahdollisuudet vaikka mihin, Annukka summaa.