Manager & Senior Manager

Greenstepissä Manager tai Senior Manager toimii tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen johdon ja mahdollisen talousorganisaation kanssa. Käytännössä Manager auttaa yrityksiä Controllerin ja talousjohdon tehtävissä. Tehtävät vaihtelevat paljon – työhön voi kuulua mm. talousmallinnusta, hallitusraportointia, rahoitusjärjestelyjä, arvonmääritystä ja konsernilaskentaa. Managerilla voi olla yksi tai useampi asiakas, yleensä asiakkaita on muutamia.

Managerilla tai Senior Managerilla on kokonaisvastuu asiakkuudesta ja projekteista.

Osa tehtävistä on ns. jatkuvia, jolloin asiakassuhde on pitkäaikainen. Tällaisia ovat tyypillisesti palvelut, joissa toimitaan asiakasyrityksen CFO:na tai talouspäällikkönä asiakkaan tarpeen mukaan. Jatkuvien tehtävien lisäksi asiakkuuteen voi kuulua myös erilaisia ad hoc -caseja, kuten hakemukset ja ilmoitukset viranomaisille. Usein työtehtävät ovat myös projektiluonteisia. Manager saattaa esimerkiksi mennä asiakasyritykseen paikkaamaan talouspäällikkövajetta siirtymävaiheissa, osallistua järjestelmä- tai uudelleenorganisointiprojektiin tai toteuttamaan jokin tietty taloushallinnon vaativampi tehtävä, kuten ennuste tai konsernitilinpäätös.

Senior Managerina työskentelevä Siru kertoo, että työ on todella vaihtelevaa ja käytännössä jokainen viikko ja jokainen päivä tuo uutta: ”- Itselleni tässä työssä on ehdottomasti parasta oppiminen ja työn vaihtelevuus. Työssä pääsee näkemään paljon erilaisia yrityksiä ja tehtäviä. Se tekee työstä erittäin mielenkiintoista ja töihin on kiva tulla.”

Managerina toimiva Calle komppaa Sirua ja lisää, että mielenkiintoista työstä tekevät mielenkiintoiset ja erilaiset asiakkaat:

”Startup- ja kasvuyritysmaailma ei ole koskaan tylsä – koko ajan törmää uusiin asioihin ja samalla pääsee tutustumaan erilaisiin mielenkiintoisiin yrityksiin.”

Asiakasyritysten kokoluokat vaihtelevat aloittavista start upeista aina pörssiyrityksiin, joten skaala on todella laaja. Vaihtelevuus tuo mukanaan paljon vastuuta ja uutta oppii väistämättä. Organisaation oma talouspäällikkö on usein hyvin yksin roolissaan, mutta konsulttimaisessa työssä käytettävissä on Greenstepin kaikki osaaminen. CFO-tiimissä voi aina sparrata kollegoita ja saada käyttöönsä erityisosaamista tarvittavaan aihealueeseen.

”Greenstepillä ollaan hyvin innostuneita työstä ja kaikilla on kova motivaatio kehittää itseään, tuottaa korkeaa laatua ja myös auttaa kollegaa. Manager pystyy myös paljon vaikuttamaan omaan ”työsalkkuunsa”, sillä kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon ja projektit pyritään jakamaan tiimissä fiksusti”, Siru kertoo. ”- Lisäksi työyhteisö on Greenstepillä mahtava, hyvä porukka tekee paljon", hän lisää.

Tuomo ja Siru kertovat videolla lisää CFO-konsultin työstä Greenstepissä.

Oletko sinä seuraava Manager/Senior Manager Greenstepillä? Katso avoimet paikkamme tai jätä avoin hakemus!