Avoimet työpaikat: Senior Manager, Espoo

Etsimme liiketoimintamme kasvaessa Greenstepin CFO-tiimiin Manageria / Senior Manageria.

Konsulttimainen työnkuva koostuu tässä positiossa projektiluontoisista asiakastöistä sekä ulkoisen laskennan että talousjohdon/CFO-tehtävien parissa. Projektit voivat olla mm. muutaman kuukauden mittaisia interim-toimeksiantoja, mutta myös pienempiä, esimerkiksi due diligence tai prosessikehitys-projekteja liittyen sisäiseen tai ulkoiseen laskentaan.

Tuot oman panoksesi palveluidemme myyntiin osaamisesi ja tahtotilasi mukaan joko uusasiakashankinnan kautta tai olemalla asiantuntijana myynnin tukena. Lisäksi roolissa pääset osallistumaan Greenstepin sisäiseen kehitystyöhön. Kyseessä on monipuolisia tehtäviä sisältävä rooli, joka sopii erinomaisesti vaihtelevissa tehtävissä ja projekteissa viihtyvälle osaajalle. Tarjoamme tässä positiossa mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi.

Toimintamallimme on joustava, asiakkaiden tarpeista lähtevä ja roolissa pääset toteuttamaan talousjohdon tehtäviä hyvin vähäisellä hallinnollisella työllä. Parasta työssä ovat mielenkiintoiset kasvua tavoittelevat asiakkaat sekä vaihtelevat ja monimuotoiset projektit.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen tai rahoituksen KTM tutkintoa. Asiakastyössä auttaa menestymään rautaisen taloushallinnon osaamisen lisäksi hyvä ongelmanratkaisukyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on ymmärrystä nykyaikaisesta talousjohdon roolista digitaalisessa toimintaympäristössä. Arvostamme kokemusta etenkin konsernilaskennasta ja IFRS osaamista.

Sinulla on arvojemme mukainen halu asiakkaan ilahduttamiseen ja vahva tahto löytää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Greenstepin uusille ja nykyisille asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle taloushallinnon asiantuntijalle tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä kuten robotiikassa ja analytiikassa. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tulee suositusten kautta. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa. Espoon toimistomme sijaitsee meren rannalla, aivan länsimetron varrella Keilaniemessä. Tutustu tarkemmin moderneihin toimitiloihimme!


Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Etsimme innostunutta osaajaa lähes 40 hengen CFO-tiimiimme! Meitä kiinnostaa kuulla millaisia asioita ja projekteja haluaisit Greenstepissä tehdä! Kerro se meille ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.8.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme kaikille hakijoille prosessin etenemisestä kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Tiedusteluihin vastaa Juho Pietilänaho sähköpostilla juho.pietilanaho@greenstep.fi

Pääset hakemaan paikkaa TÄSTÄ!