Avoin työpaikka: Senior Manager, CFO Services, Espoo


Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt Greenstepin CFO-tiimiin Senior Manageria!

Konsulttimainen työnkuva koostuu tässä roolissa projektiluontoisista asiakastöistä sekä ulkoisen laskennan että talousjohdon/CFO-tehtävien parissa. Projektit ovat tyypillisesti muutaman kuukauden mittaisia interim-toimeksiantoja, mutta myös pienempiä, esimerkiksi yritysjärjestelyihin tai kehitysprojekteihin liittyviä. Asiakastöiden lisäksi olet vahvasti kontribuoimassa Greenstepin asiakassuhteiden hoitoon sekä uusasiakashankintaan, toimien proaktiivisesti ulospäinsuuntautuvalla asenteella uusien toimeksiantojen hankkimisessa.

Tehtävässä parasta ovat mielenkiintoiset kasvua tavoittelevat asiakkaat ja monimuotoiset projektit. Kyseinen rooli sopii erinomaisesti vaihtelevissa tehtävissä viihtyvälle osaajalle, jolta löytyy kehittämishalua ja -kykyä. Teemme aina työtä joustavasti, asiakaslähtöisesti ja työskentelemme asiakasyrityksien talousjohdon tehtävissä. Hallinnollisen työn määrä on vähäinen, eli pääset keskittymään asiantuntijatyöhön. Saat myös CFO-tiimin ja koko Greenstepin asiantuntijaorganisaation tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi toivottuun suuntaan. Oma tehtävänkuvasi räätälöidään osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen tai rahoituksen KTM tutkintoa. Sinulla on kyvykkyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yhteistyöstä yrityksen johdon, hallituksen ja omistajien kanssa. Asiakastyössä toivomme sinulta vankan taloushallinnon osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Ymmärrät nykyaikaisen talousjohdon roolin digitaalisessa toimintaympäristössä.

Sinulla on arvojemme mukainen halu asiakkaan ilahduttamiseen ja vahva tahto löytää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Greenstepin uusille ja nykyisille asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi. Myynnillisellä työotteella pyrit proaktiivisesti auttamaan asiakkaita näkemään taloushallinnon tarpeet.

Miksi Greenstep?

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 400 kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi.

Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Parasta asiantuntijatyössä onkin mielenkiintoiset asiakkaamme, joista merkittävä osa tulee meille suositusten kautta. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä. Mahtavien kollegoiden lisäksi annamme hyvät työkalut ja jatkuvaa tukea uuden oppimiseen ja urapolun kehitykseen.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Hyvät työvälineet, ergonomiset työpisteet ja viihtyisät toimistot auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi!

Meitä kiinnostaa kuulla millaisia asioita ja projekteja haluaisit Greenstepissä päästä tekemään! Kerro se meille ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten lähetä hakemuksesi mielummin enemmin kuin myöhemmin. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot. Tiedusteluihin vastaa Juho Pietilänaho sähköpostilla juho.pietilanaho@greenstep.fi

Pääset hakemaan paikkaa TÄSTÄ!