Raasepori Hero banner 23

En mångsidig bokföringsbyrå i Raseborg

Snart öppnar vi vårt nya kontor i Raseborg! Greenstep är mer än en vanlig bokföringsbyrå, vi är företagens flexibla partner inom ekonomiförvaltning och ekonomiledning.

Kontakta oss!

Högklassig expertis inom ekonomiförvaltning

Snart öppnar vi vårt nya kontor i Raseborg! Greenstep är en av marknadens mest mångsidiga aktörer när det kommer till att stöda företag i deras affärsverksamhet. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom bland annat bokföring, löneräkning, skatterådgivning, HR, ekonomiledning, affärsutveckling, analytik och utbildning.

På Greenstep satsar vi mycket på intern kvalitetskontroll. Vi har auktoriserade bokförare som kan lösa även de svåraste problemen och som ser till att de finansiella rapporterna är enhetliga. Av detta har vi fått ett stort tack av både kunder och revisorer, vars arbete underlättats.

Det som skiljer Greenstep från sina konkurrenter är att vi har samla alla dessa tjänster under ett och samma tak. Då alla specialister finns i samma hus är kommunikationen samt utbyte och utnyttjande av kunskap på en helt annan nivå, jämfört med om tjänster kommer från olika aktörer. Vi arbetar tillsammans till förmån för kunden. Våra tjänster anpassas enligt kundens behov och hela organisationens kunskap kan utnyttjas för även de minsta kunderna. Vi rekrytering försöker vi hitta personer med varierande bakgrund, så att organisationens kunskap är så bred som möjligt och förblir på en hög nivå.

Vårt team i Raseborg leds av Johanna Sjöblom. Tveka inte att ta kontakt!

GS Summer

Gå med i Greenstep-familjen!

Vi letar efter nya Greenstepers till vårt nya kontor i Raseborg!

Intressanta kundrelationer, en innovativ arbetsgemenskap och olika utbildningsvägar säkerställer att våra experter har alla möjligheter att utvecklas i sin karriär. Vi är övertygade om att en kompetent och sund arbetsgemenskap garanterar den bästa kundupplevelsen.

Varje medarbetare på Greenstep är viktig för oss och förutom intressanta arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter vill vi erbjuda utmärkta arbetsvillkor för alla. Vi erbjuder flexibla arbetstider, distansarbete, konkurrenskraftiga löner, ett bonusprogram och andra bra anställningsförmåner för att stödja välbefinnande och arbetstillfredsställelse.

Är du vår nyaste expert som kan glädja kunderna? Gå med i Greenstep-familjen!