GS Vasa

En partner i Vasa, som hjälper ditt företag att effektivera ekonomiförvaltningen

Vi är en partner, vars mål är identiska till våra kunders mål: kostnadseffektiv, enkel och problemfri ekonomiförvaltning. Vi vill betjäna er på bästa möjliga sätt. Vi på Greenstep har ett riksomfattande nätverk, som består av 140+ specialister.

Kontakta oss, för att:

 • kartlägga dina behov,
 • övergå till modernare redovisningsmetoder,
 • optimera ditt kassaflöde,
 • förbättra ekonomistyrningen i ditt företag!
 • Hur kan Greenstep hjälpa dig?

  Hos oss får du professionell hjälp med olika redovisningstjänster, så som bokföring, löneräkning och annan finansiell konsultering. Vi är en partner, vars mål är att skapa en kostnadseffektiv, enkel och problemfri ekonomiförvaltning. För många kunder fungerar vi som deras ekonomiavdelning. Vi erbjuder även CFO-, och finansieringstjänster, och vi är en stark partner i strategiska frågor. Vårt breda nätverk både i Finland och utomlands ger oss möjlighet att hitta den rätta lösningen för just ditt företag.

 • Ekonomiförvaltning av hög kvalitet

  Vi är experter på ekonomiförvaltning och vår organisations interna kvalitetskontroll säkerställer en hög nivå på vårt arbete.I ekonomiförvaltning ligger fokus på förändringar i intäkter och kostnader, samt jämförelsemått och undersökningar. Viktiga aspekter är också att planera för framtiden, att utarbeta budgetar, samt åtgärder i händelse av oförutsedda situationer.

 • De bästa lösningarna för våra kunder

  Kundservice är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna, från kundens synvinkel, till att bygga upp effektiva processer. Vi har möjlighet att erbjuda lämpliga lösningar för många olika situationer, t.ex. om det är nödvändigt kommer vi och hjälper dig med dina ekonomisystem eller för att vikariera frånvarande ekonomiarbetare. Vi är här för att underlätta det dagliga livet för entreprenörer i Vasa!

 • Finansiella siffror i realtid från ekonomiförvaltningssystemet

  Användning av molntjänster innebär att kunden inte behöver installera någon programvara på sina datorer. Molntjänst ger tillgång till programmet, konton och rapporter via Internet, vilket skapar en flexibel arbetssituation. Dessutom kan backups och uppdateringar hanteras via leverantören av molntjänsten. Greenstep Vasas arbetsmetoder och koncept ger betydande fördelar för företagare. Transparensen förbättrar förmågan att se företagets situation i realtid, så att entreprenören har en tydlig överblick över den finansiella situationen och mer kontroll. I traditionella bokföringsbyråer presenteras oftast rapporter med en månads fördröjning, när vi till skillnad presenterar siffrorna redan samma dag. Bokföring bildar en effektiv enhet med CFO-tjänster.

 • Österbottens export och unika kunskap

  Hög nivå på export är en förutsättning för Finlands ekonomiska välstånd och tillväxt. Vasa, Finlands export- samt energi huvudstad, är hem för endast 2% av den totala befolkningen, medan regionen svarar för nästan en tredjedel av den totala finska energiteknikexporten. I Vasa hittas i unik know-how och det återspeglas också i det att av de 11 000 anställda i regionen inom energisektorn gör 1000 utvecklingsarbete. Dessutom är per capita mervärde inom industrisektorn störst i Vasa. För att fortsätta denna trend och fortsätter att växa, anser vi att företagen i Vasa skall fokusera fullt ut på sin egna unika expertis för att skapa värde för företagen, regionen och Finlands ekonomi. Genom att använda våra tjänster, kommer ditt företag att kunna fokusera på er kärnkompetens, och du kan vara säker på att företagets ekonomiförvaltning är tillförlitlig och aktuell. Detta görs av bl.a. "Företag A" och "Företag B".

 • Klarhet i finansiella siffrorna med hjälp av en outsourcad CFO

  Ett sätt för företag att kunna fokusera på sin kärnverksamhet är att använda våra CFO-tjänster. Vi är i Vasaregionen den ledande leverantören av CFO-tjänster, och erbjuder ditt företag kvalificerade och tvåspråkiga CFO:n och controller, tillfälligt eller för en överenskommen tid, t.ex. ett par månader eller ett par dagar per månad. Läs mer om våra CFO-tjänster och konsulteringstjänster.

 • Vem är vi?

  Vi är en partner som hjälper dig proaktivt för att leda ditt företag mot tillväxt. Greenstep är en modern ekonomistyrnignsbyrå, där kunden alltid har en aktiv partner och rådgivare i närheten. Greenstep är ett auktoriserad ekonomistyrnignsbyrå och även medlem i Taloushallintoliitto. Här är våra bokförare och finansiella experter som hjälper dig i Vasa.

 • Några av våra kunder
  Agency Leroy OyHoppets Stjärna r.f.WE Tech Oy
  HSS MediaHarry Schaumans StiftelseGeyser batteries

Experter

Annika Kulla
Annika Kulla

Ekonomikonsult, Teamledare

+358 50 408 9158 Läs mer
Camilla Sundqvist
Camilla Sundqvist

Ekonomikonsult

+358 44 064 0329
Hanne Rekilä
Hanne Rekilä

Ekonomistyrningsspecialist

+358 44 087 5344
Jaana Pelkonen
Jaana Pelkonen

Ekonomikonsult

+358 40 648 4419 Läs mer
Johanna Mäki
Johanna Mäki

Ekonomistyrningsspecialist

+358 45 186 3433
Jonne Vares
Jonne Vares

Ekonomiassistent

+358 44 322 1180
Josefine Maid-Nordlund
Josefine Maid-Nordlund

Ekonomiassistent

+358 44 521 1178
Kim Nurmi-Aro
Kim Nurmi-Aro

Partner, Vasa

+358 50 444 0717
Marika Nickull
Marika Nickull

Ekonomistyrningsspecialist

+358 45 234 0866
Merja Poola
Merja Poola

Ekonomistyrningsspecialist

+358 40 838 2009
Minna Paunonen
Minna Paunonen

Ekonomikonsult, mammaledighet

Ritva Södergård
Ritva Södergård

Löneräkningskonsult

+358 50 599 0475
Sanna-Mari Kuusisto
Sanna-Mari Kuusisto

Ekonomikonsult

+358 40 837 2290 Läs mer
Satu Vallivirta
Satu Vallivirta

Ekonomistyrningsspecialist

+358 45 7873 1710
Taneli Vainionpää
Taneli Vainionpää

Ekonomistyrningsspecialist

+ 358 45 7831 8099
Tiina Laine
Tiina Laine

Ekonomistyrningsspecialist

+358 40 501 0801
Victor Högholm
Victor Högholm

Junior Business Controller

+358 50 466 4965