Good Governance

God förvaltning är en del av ett hållbart varumärke och rykteshantering. Med hjälp av Good Governance-tjänsten försäkrar man omfattande företagets kontinuerliga Due Diligence-beredskap samt en god förvaltningshelhet inom affärsverksamhetens alla delområden.

Många intressenter, så som investerare, försäkrare, kunder och personal, vill ha information om produkternas och tjänsternas utsläpp som stöd för beslutsfattande. I Good Governance- och Whistleblowing-tjänsterna får kunden hjälp av en kunnig expert inom företagsjuridik samt en erfaren affärsjurist.

Vad handlar Good Governance om?

  • Tjänsten bringar klarhet till företagets förvaltning och ekonomi. Den ekonomiska delen förverkligas i samarbete med företagets operativa ekonomiförvaltning.
  • God praxis i allt från kundens vardagliga, operativa ärenden till förvaltningsarbetets formella styrning.
  • Greenstep försäkrar att kunden har omfattande instruktioner och praxis som beskriver ansvar, styr verksamheten och gör det enkelt att identifiera möjliga missbruk.
  • Tydlig praxis förtydligar och försnabbar processen. Däremot kan missbruk, om sådant upptäcks, inte förklaras okunskap som företaget har ekonomisk nytta av.

Skulle du vilja höra mer om våra hållbarhetstjänster? Kontakta oss genom formuläret nedan!