Jobba på Greenstep i Vasa

Vi söker nu en erfaren bokförare / Ekonomikonsult till vårt team i Vasa!

Som Ekonomikonsult jobbar du på ett kundinriktat och proaktivt sätt med olika uppgifter kring våra kunders ekonomiförvaltning, bokföring, bokslut och beskattning. Vi jobbar nära våra kunder och en viktig del av ditt jobb är kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden. Vi erbjuder ett arbete där du har möjlighet att använda dina styrkor och utveckla din yrkeskunskap i en snabbt växande och intressant organisation.

Vi tror på samarbete och vill lyckas som ett team - i ditt arbete har du stöd av över 400 kunniga kollegor som vill hjälpa dig uppnå dina mål!

Vad förväntar vi oss av dig?

  • Du har lämplig utbildning, (t.ex. tradenom, ekonomie magister) och möjligtvis EBR-examen
  • Du har gärna minst 3-5 års erfarenhet av bokföringsarbete. Tidigare arbetserfarenhet från bokföringsbyrå är en merit.
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut
  • Arbetet förutsätter goda kunskaper i finska och engelska. Goda kunskaper i svenska är också en merit.

Varför Greenstep?

Greenstep är grundat 2010 och har vuxit till en expertorganisation med kring 400 anställda inom bokföring, löneadministration, CFO- och HR-tjänster samt verksamhetsstyrning och analytik. Vi utför vårt expertarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna våra kunder med hög kvalitet och anpassat enligt deras behov. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen genom digitalisering och analytik.

Varje anställd på Greenstep är en viktig familjemedlem för oss. Förutom ett intressant arbete förser vi dig med effektiva verktyg, en konkurrenskraftig lön och goda personalförmåner. Balansen mellan arbetstid och fritid underlättas av en flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans. Hos Greenstep blir du del av ett team där expertis, hållbarhet och omtänksamhet framhävs i vår vardag. Läs mer om vår arbetskultur på våra karriärsidor!

Vi har kontor runtom i Finland och även i Estland och i Sverige. I denna position har du möjlighet att arbeta på vårt kontor i Vasa eller på distans t.ex. i Jakobstad.

Är du den vi söker? Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Följ med oss på vår spännande resa och ansök idag! Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 14.3.2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Kreditupplysning görs på den valda kandidaten.