Globalisering

För att man lyckat skall kunna expandera verksamheten utanför det egna landets gränser, behöver man känna till skatteprinciper, lagar och regelverk i det land/de länder dit man vill expandera. Förutom detta är erfarenheter, färdigheter och resurser av stor vikt för att kunna stöda företagets funktioner på global nivå.

Greenstep är en del av MSI Global Alliance-nätverket och kan genom detta betjäna kunder i över 150 länder runtom i världen. MSI Global Alliance är ett globalt nätverk bestående av företag inom ekonomiförvaltnings-, lönehanterings-, skatte-, och juridiska branschen. MSI har funnits i över 30 år och har redan 260 medlemsföretag i hela världen. Greenstep är det enda finska ekonomiförvaltningsföretaget som är medlem i MSI, vilket möjliggör att vi med hjälp av nätverket unikt kan hjälpa kunder med högklassiga tjänster i nästan vilket land som helst. Här kan du bekanta dig mer med MSI: www.msiglobal.org

På videon under diskuterar Tore Teir (Greenstep) och Tim Wilson (VD på MSI Global Alliance) om MSI Global Alliance och de fördelar ett nätverk bestående av företag i 150 olika länder kan ge.Vi hjälper ditt företag att växa!