Vi hälsar Caroline Skogh varmt välkommen till Greenstep

Caroline Skogh 1 farg


Möt Caroline Skogh - Marketing Specialist

Caroline Skogh, Marketing Specialist Greenstep Sweden

Efter sju år i Malmö och nästan tre år i Norge blev hemlängtan för stor för Caroline, och som ett brev på posten dök en möjlighet upp att få bli en del av Greenstep-familjen.
I November är hon nu tillbaka i Norrköping, och en del av vårt marketingteam.

För Caroline är det viktigt att hamna på rätt företag där hon får chansen att utvecklas och där det finns en bra företagskultur. Därför är hon extra glad att hon hittade Greenstep! Tillväxtresan som företaget har gjort, de fina värderingar och den innovativa spiriten med högt i tak är spännande, och hon ser fram emot den spännande resan vidare tillsammans med sina nya kollegor i Greenstep-familjen.

De senaste åren har Caroline jobbat som marknadschef på Topvisible, en digital marknadsföringsbyrå. Där har hon jobbat med Inbound Marketing och allt vad det innebär med Email Marketing, Marketing Automation och Content Marketing.

En passion i hennes arbete är att få skapa content som attraherar och engagerar genom alla stadier i köpresan och att nå fram i alla olika typer av kanaler. Ska man lyckas nå ut med rätt budskap, till rätt person vid rätt tillfälle måste man jobba med allt från video, foto & bild, till ljud och text.

Att utbildare och föreläsa är något Caroline älskar, och det har blivit en viktig del av hennes yrkesroll. Att få vara social och möta nya ansikten men också en chans att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter inom digital marknadsföring ligger henne varmt om hjärtat.

På fritiden varvas tiden med att vara i stallet, styrketräna, spela padel och umgås med vänner och familj. På helgerna åker gärna Caroline med sin sambo ut i skogen för att vandra och planera nästa fjällvandring. Den bästa inspirationen hämtar hon offline uppe i fjällen.


Vad är din superpower?

Som person är jag väldigt positiv och det tror jag har hjälpt mig i många sammanhang. Jag ser oftast möjligheter i utmaningar som kommer i livet, både privat och karriärmässigt. Livet blir både enklare och roligare!

Vad längtar du efter?

För några år sedan skulle jag ha sagt att jag längtar efter äventyr och att uppleva världen. Självklart har jag fortfarande många platser i världen jag vill se men idag längtar jag efter att få bygga upp en trygg plats. Helst av allt ett lantligt vitt hus med gott om plats för gäster, flera hundar och kanske en häst!

Vilken är den vackraste plats du känner till?

I somras fjällvandrade jag för första gången i Norge och upplevde så många platser som toppar min lista men det var en liten by som stack ut, en liten by som fick mig att stanna upp och bara känna sån sinnesro och magi av naturen. Det är en liten by i Norge som heter Loen - här möts du av pittoreska dalgångar mellan böljande kullar, branta fjäll och Lovatnet som får dig att tappa andan.

Är det något du drömt om att göra en längre tid?

Drömmar finns det många, både smått och stort. En av dom har varit att få komma närmre min familj och nu är jag här, efter många år på vift. En annan dröm är att få uppleva den japanska landsbygden och en av mina större drömmar är att en dag få äga något utomlands, kanske en mindre vingård i Italien?

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta som känner dig.

Oj, det är en svår fråga. De flesta som känner mig vet att jag är som en öppen bok, jag delar gärna med mig om mina erfarenheter och mitt liv. Det som är värt att veta vet nog alla redan om mig! Men jag kan göra ett försök - när jag var 15 år bestämde jag mig för att lära mig att spela trummor. Det var en kort men intensiv karriär som dog ut när jag insåg att taktkänslan inte alls fanns med mig.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Kollegor är väldigt viktigt för mig, hos dom hittar jag ny energi och inspiration. Vi spenderar trots allt väldigt mycket tid på våra arbeten så att se varandra och sträcka ut en hand när det behövs, både i arbete och privat, är viktigt. Att alltid ställa upp och stötta varandra helt enkelt.

Vad har du lust att bidra med på Greenstep?

Att få komma in på marknadsavdelningen på Greenstep känns otroligt roligt. Tillväxtresan som Greenstep har gjort är minst sagt imponerande och att nu få hjälpa till att öka marknaden även i Sverige blir spännande. Jag hoppas att mina erfarenheter inom digital marknadsföring kan hjälpa Greenstep att nå ut ännu mer.