Greenstep anställer Lise Nansen som General Manager för Norge.

Lise Nansen Norway 2022

Greenstep är mycket glada över att välkomna Lise Nansen till tjänsten som General Manager för Greenstep Norge AS. Tillsammans med sina kollegor kommer hon att starta verksamheten och serva befintliga och nya kunder under Q4/2022.

Lise kommer att leda Greensteps etablering på den norska marknaden. Fokusområdet kommer i första hand att vara att hitta de skickligaste framtida kollegorna på marknaden så att vi kan hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Dessutom vill vi också visa Greensteps totala tjänsteerbjudande för att öka medvetenheten och växa på den norska marknaden.


Tore Teir, grundare och styrelseordförande i Greenstep, hälsar Lise välkommen till företaget. – Med den erfarenhet och kunskap Lise tillför Greenstep ser jag fram emot att ha ett välfungerande team i Norge som kan serva våra kunder på bästa möjliga sätt. Lise kan hjälpa oss att uppnå detta genom sin gedigna erfarenhet som CFO, teamledare utöver internationell erfarenhet.

Lise Nansen kommer närmast från sprängbranschen där hon var CFO för Vestfold Fjellboring AS, ägt av Nordisk Bergteknik AB (noterat på Stockholm Nasdaq sedan 2021). Hon har även erfarenhet från olje- och gassektorn som Operations & Quality Manager för Sensor Developments (senare förvärvad av Halliburton) och som Operations Manager på löneavdelningen på Edda Media (senare såld till Amedia ) . Hon har internationell erfarenhet från miljöbranschen, med etableringen av ett norskt dotterbolag i Tyskland. Dessutom har hon tillbringat många år i USA som fallskärmstränare och idrottare i det norska fallskärmslandslaget. Hon tillför gedigna kunskaper från kontorsadministration och ledning.


Min vision är att Greenstep Norge ska vara känt som den föredragna arbetsplatsen och den föredragna leverantören av finansiella tjänster. Våra kunder ska verkligen känna skillnad när de jobbar hos oss. Våra medarbetare går alltid det lilla extra för våra kunder för att de vill – inte för att de måste. Jag tror på glada medarbetare – nöjda kunder. Vi ger energi till alla omkring oss.

Greensteps första kontor på plats i Moss. Oslokontoret kommer snart.

Greenstep flyttade i somras in i fastigheten Høegh / Ö-Verkets lokaler i Ankers Hus/Verket i centrala Moss. Enligt Katrin Ohlander, PR/Marketing Manager i Greenstep Norge, är tillväxtplanen en av anledningarna till att valet av nya lokaler föll på Ö-Verket.

– Eftersom vårt mål är att utöka verksamheten vill vi att våra kontorslokaler ska kunna växa med oss och det känner vi att ett så flexibelt och modernt kontor gör. På Greenstep ses medarbetarna som sin mest värdefulla resurs och därför var bra trafikförbindelser och ett trevligt område också några av ledorden vid val av kontorslokaler. Att vi dessutom får all service vi behöver gör att vi hinner investera i vår kärnverksamhet. Vi behöver inte lägga tid på administrativt arbete, säger Katrin. I takt med att verksamheten växer kommer det även i framtiden att finnas ett kontor i Oslo.