Möt Ella Laurén - HR & Talent Acquisition Coordinator

Ella Lauren Edited

Vi hälsar Ella Laurén varmt välkommen till Greenstep-familjen som HR & Talent Acquisition Coordinator. Häng med i vår intervju med Ella!

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Vid årsskiftet tog jag examen från Personalvetarprogramet i Uppsala Universitet. Vid sidan av studierna har jag arbetat extra som rekryteringsassistent och under min sista tid i skolan sökte jag mig vidare till Greenstep och började min anställning i mitten av januari.

Innan jag började studera passade jag på att resa runt en hel del, samt arbeta inom servicesektorn. Jag har alltid tyckt att det har varit givande att hjälpa människor på olika sätt, vilket var anledningen att jag ville studera HR.

Vad kommer du att göra på Greenstep?

På Greenstep kommer jag arbeta med HR och rekrytering. Jag kommer koordinera och stötta upp i rekryteringsprocesserna och därigenom vara delaktig i att ta fram nya stjärnor till Greenstep Sverige. Jag kommer även att vara behjälplig i diverse HR och kontors-relaterade frågor här på Stockholmskontoret!

Varför sökte du dig till Greenstep?

Jag sökte mig till Greenstep för att få möjlighet att utveckla mina kunskaper efter min examen, där jag såg stora möjligheter att lära och utvecklas i ett snabbt föränderligt och växande företag som Greenstep. Jag tyckte även att det var väldigt lockande att ha en varierad roll där jag får lära mig från många olika områden och ha flera kontaktytor.

Ella Lauren Greenstep

Vad gör du när du inte arbetar?

Som person älskar jag att ta del av nya intryck på olika sätt, det kan vara genom att testa nya maträtter, vara ute i naturen, lära känna nya människor eller att resa och upptäcka nya kulturer. Men ofta är en hemmakväll i soffan med chips och noll intryck inte heller helt fel!

Vad är din superpower/din främsta kompetens?

Jag har nog ingen medfödd talang, men jag tror att min stora styrka är att jag har en generell nyfikenhet kring människor och saker jag inte vet något om. Vilket har gjort mig till en bra lyssnare och att jag lär mig lite om mycket och snabbt blir insatt i det som intresserar mig.

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Att jag har druckit whiskey med prinsen av Kambodja..

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Att visa uppskattning och lyfta andra!

Ella Lauren Greenstep

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Att hjälpa till att bygga en stark gemenskap och att ingen ska känna söndagsångest inför att komma in till kontoret på måndag!