Möt Soz Rebbati – Senior Business Development Manager

Bild 1 Edited

Vi hälsar Soz varmt välkommen till Greenstep-familjen som Senior Business Development Manager. Ta del av vad Soz roll på Greenstep blir, varför hon valde att söka sig till just oss och vad hon uppskattar att göra utanför arbetet.

Berätta lite om dig själv och din bakgrund!

Jag har civilekonomexamen från Stockholms universitet och har hunnit samla på mig 15 års yrkeserfarenhet från redovisningsbranschen. Jag började min karriär inom Big Four där jag även tog min auktorisation. Efter sju år var det dags att hitta på något nytt och jag började på en mindre (som idag inte är så liten längre) byrå. Ett mycket lärorikt år som bla. innebar att sitta ute hos kund som deras ekonomifunktion.

Där och då var den byrån inte stor nog för mig och mina drömmar så jag sökte mig vidare och hamnade på en av Sveriges största Private Bankingaktörer. Jag stannade där i sex år och hade väldigt varierande arbetsuppgifter (men alltid med redovisning i fokus). De sista fyra åren jobbade jag som Head of Accounting.

Vad kommer du att göra på Greenstep?

Som Senior Business Development Manager skall jag bidra till att upprätthålla och utveckla en sund affärsverksamhet inom redovisningstjänsterna i Greenstep Sverige, med särskild fokus på kvalitet, tillväxt och god lönsamhet. Jag kommer också driva och vara delaktig i försäljning samt marknadsföra våra redovisnings- och lönetjänster för prospekt, nya kunder och vid merförsäljning hos befintlig kund.

Jag ska ansvara för och projektleda onboarding av nya kunder samt medverka och bidra till utveckling och vård av samarbete mellan Greensteps olika länder och team inom redovisning och lön, samt i olika kundprojekt.

Sist men inte minst ska jag agera som ställföreträdande för Head of Accounting & Payroll, Sweden. En bred och varierande roll med andra ord.

Soz Rebbati Greenstep

Varför sökte du dig till just Greenstep?

Jag sökte nya utmaningar och personlig utveckling och när jag fick möjligheten att tillsammans med Greenstep utforma min nya roll, som inte fanns tidigare, var det kärlek vid första ögonkastet. Dessutom lockade företagskulturen och chansen att få vara med på en spännande tillväxtresa.

Vad ser du fram emot att bidra med på Greenstep?

Jag tror och önskar att jag kommer bidra med nytänkande och andra sätt att göra saker på. I bagaget har jag också med mig erfarenhet från att vara med och bygga upp ett affärsområde vilket kan vara en fördel i Greensteps tillväxtresa.

Jag har även lång erfarenhet av kundrelationer som är A och O när man jobbar som konsult. Som auktoriserad redovisningskonsult kommer jag bidra med mer kvalitet i det redan kvalitativa arbetet.

Vad gör du när du inte arbetar?

Jag spenderar mycket tid med familj och vänner men värdesätter också min egentid. Jag mår som bäst efter en löprunda med en bra podd i öronen. Jag har också hakat på padeltrenden men hur mycket jag än gillar att spela padel går inte utvecklingskurvan i den branta takt som jag önskar..

Soz Rebbati Greenstep

Vad är din superpower?

Min målvetenhet och ibland finska rakhet 😉 som sparar tid och kraft för alla och gör att jag får jobbet gjort snabbare. Privat är jag dock en mjukis och mer svävande.

Berätta något om dig själv som skulle förvåna de flesta?

Få vet att jag är ett väldigt inbitet Rafael Nadal fan och att jag sällan (läs aldrig) missar en match. Min dröm är att vara på plats och se honom spela på Roland Garros i Franska öppna senare i år.

Vilken är den viktigaste egenskapen hos en kollega?

Ödmjukhet i kombination med kompetens är svårslagen egenskap.