Evenemangsturné: Hållbarhet och datadriven kultur, våren 2023

Evenemangets huvudfokus är framtidsbevakning, ansvarsfulla företag och deras framgångsfaktorer. Hur kan vi lyckas skapa en datadriven kultur som även fungerar som stöd för organisationens hållbarhetsarbete?

Hantering av data och information har varit centralt i företags digitala strategier under en längre tid. Implementeringen och skapandet av en datadriven kultur har däremot fått lite uppmärksamhet. Det handlar inte bara om teknik, utan också om lärande och kulturförändring med de anställda i centrum. Framgång kräver en bättre förståelse och användning av data på alla nivåer i organisationen.

Hållbarhetsfaktorer/ESG-faktorer (environmental, social, governance) har blivit en konkurrensfördel för företag de senaste åren. För att uppnå hållbarhetsmål måste hela organisationen vara engagerad. Hur kan ert företag attrahera anställda, kunder och finansiärer tack vare ert hållbarhetsarbete?

Vår turné under våren 2023 kommer att diskutera dessa frågor med hjälp av erfarna talare från Greenstep inom områden som ledarskap, personalanalys och hållbarhet. Vi kommer även att bjuda in en gästföreläsare till varje evenemang för att få ett bredare perspektiv på ämnet.

Vänligen se detaljerad information om turnéschemat nedan. Schemat kommer att uppdateras så fort evenemangen är bekräftade. Du kan redan nu boka din plats på evenemanget på din ort. Evenemangen äger rum på eftermiddagarna och hålls på finska på samtliga orter förutom Mariehamn, i Mariehamn ordnas ett frukostseminarium och evenemanget hålls på svenska.

Alla är välkomna! Evenemanget är gratis. Anmäl dig redan idag och kom ihåg att skriva in datumet i kalendern!