Paptics erfarenheter av Greensteps tjänster

Paptic reference

Paptic är ett finskt Startup-företag, vars mission är att minska användningen av plast och ersätta det med det miljövänliga förpackningsmaterialet Paptic. Greenstep hjälper Paptic med redovisnings- och CFO-tjänster, lönehantering samt HR.

I videon nedan berättar Paptics VDTuomas Mustonen mer om samarbetet med Greenstep:

Paptic är ett finskt startup-företag som ursprungligen började som ett spin-off-företag till VTT. Deras mission är att ersätta plast med ett nytt, miljövänligt förpackningsmaterial; Paptic, berättar VD:n Tuomas Mustonen.


- Vi började samarbeta med Greenstep genom att de hjälpte oss att fixa i ordning olika administrativa saker. Numera är de vår partner inom redovisning och lönehantering, och de hjälper oss även med CFO-tjänster. Vi använder också deras tjänster i andra ad hoc-situationer, till exempel om vi behöver svar på någon HR-fråga.

- Vi valde Greenstep eftersom det för ett scale-up-företag är viktigt att göra saker rätt från första början. Paptic är ett väldigt teknikorienterat företag, och när vi t.ex. rapporterar om våra offentligt finansierade R&D-projekt har Greensep varit en mycket värdefull resurs för oss.

- Greensteps värde för ett startup-/scale-up-företag konkretiseras i det faktum att när det är möjligt att outsourca ekonomin till en pålitlig partner kan man själv koncentrera sig på affärsverksamheten och tillväxt, konstaterar Mustonen.