Avoimet paikat: taloushallinnon trainee

Haluatko tulevaisuuden taloushallinnon superosaajaksi? Hae mukaan trainee-ohjelmaamme Espoon tiimiimme!

Taloushallintoalan muutoksessa ja automaation myötä kirjanpidossa korostuu konsultoiva asiantuntijarooli. Greenstep Academymme trainee-ohjelma antaakin erinomaiset eväät nykyaikaiseen kirjanpitotyöhön. Osallistujilla tulee olemaan koulutuksen päätteksi valmiudet erilaisiin työtehtäviin asiakasyrityksien taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa

Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee 120 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin alusta asti aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Ohjelman aikana osallistujat pääsevät nopeasti tositoimiin asiakasrajapinnassa ja reipas asiakaslähtöinen ”can do” asenne onkin ehdoton edellytys ohjelmassa menestymiseen. Osallistujilla on ideaalisti työkokemusta kirjanpidon parista 0,5-1 vuotta ja he voivat olla opintojensa loppuvaiheessa olevia opiskelijoita tai vastavalmistuneita soveltuvasta koulutusohjelmasta esim. tradenomi tai kauppatieteiden maisteri. Kaikki kokemus sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä katsotaan eduksi.

Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielien osaamista, ruotsin ja muiden kielien osaamisen katsomme eduksi. Olet etsimämme henkilö, jos haluat aktiivisesti kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi myös tulevaisuudessa.


Miksi Greenstep?

Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut. Espoon toimistollamme greenstepiläisillä on käytössä kuntosali saunallisine suihkutiloineen sekä lämmin parkkihalli omalla autolla kulkeville. Tutustu tarkemmin moderneihin toimitiloihimme! Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika.

Parhaimpana etuna on tietysti lyömätön tilaisuus oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Ohjelman aikainen työsuhde alkaa syyskuun alussa ja se on palkallinen sekä määräaikainen (8kk). Näyttäessäsi kyntesi, on koulutuksen päätteeksi mahdollisuus sopia työn jatkamisesta Greenstepissä.

Emme edellytä vuosien kokemusta taloushallintoalalta sillä uskomme, että monipuolinen työkokemus erilaisista tehtävistä on eduksi myös Greenstepissä työskenneltäessä. Kerrothan siis meille hakemuksessasi, mikä taustassasi ja kokemuksessasi tekisi sinusta erinomaisen osallistujan trainee-ohjelmaamme! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi mielummin ennemmin kuin myöhemmin, kuitenkin viimeistään 12.8.2019 mennessä TÄÄLTÄ. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.