Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito - kustannustehokkaita ja laadukkaita tilipalveluja

Sähköinen taloushallinto on lisääntynyt Suomessa jo monen vuoden ajan. Se ei silti vielä ole arkea kaikille, vaikka se pidemmän päälle säästää sekä aikaa että rahaa. Sähköisen taloushallinnon ohjelmiston käyttöönoton myötä laskulle tulee lisäkustannuksia käytettävästä ohjelmistosta johtuen, mutta samalla kirjanpitotyöhön käytettävät tunnit vähenevät automaation tehostaessa
rutiineja, kuten esimerkiksi:

  • Tiliöintiä
  • Ostolaskujen hyväksyntäkiertoa
  • Laskujen lähettämistä ja vastaanottoa

Nykyaikaisella ohjelmistolla hoidettuna automaatio tekee työstä suuren osan kuten esimerkiksi laskujen automatisoinnin kohdalla. Kunhan lasku saadaan lähtemään toimittajalta jossain määrin sähköisenä, täytyy yrittäjän vaan tarkistaa, ovatko laskut relevantteja. Näin paperisia laskuja ei enää kierrä toimiston pöydillä, joten laskut on aina mahdollista maksaa ajoissa ja välttyä viivästyskuluilta. Kulujen lisäksi sähköinen taloushallinto säästää hermoja ja helpottaa yritystä talouden seurannassa, sillä yrittäjä näkee tarvitsemansa tiedot reaaliajassa. Myös perintä on mahdollista hoitaa nopeasti ja sähköisesti.

Käytämme mm. seuraavia ohjelmistoja: Netvisor, Procountor, NetSuite, Microsoft Dynamics NAV, Bezala, Finance.Rocks. Sähköisen kirjanpidon tilipalvelut sisältävät kirjanpidon lisäksi palkanlaskennan, ostolaskujen maksatuksen, laskutuksen sekä tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Työnjako voidaan sopia joustavasti omien mieltymysten mukaan. Kaikki prosessit voidaan ulkoistaa Greenstepille tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi laskutus voi pysyä asiakkaan omissa käsissä.


Sähköisen kirjanpidon hyödyt:

  1. Enemmän aikaa olennaiseen
  2. Liiketoiminnan kokonaiskuva on aina helposti saatavilla
  3. Sähköinen kirjanpitopalvelu on helposti ja nopeasti säädettävä, ja sitä voidaan laajentaa yrityksen tarpeiden mukaan.
Tilintarkastajan kokemus Greenstepistä:


Kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä

 Kirjanpidon ulkoistajan lyhyt oppimäärä

Ota yhteyttä ja sähköistä kirjanpitosi!