Raasepori mobile hero 23 Raasepori Hero banner 23

Yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani Raaseporissa

Avaamme pian uuden toimistomme Raaseporiin! Greenstep on yrityksenne kokonaisvaltainen kumppani – tarjoamme monipuolisesti palveluita taloushallinnosta analytiikkaan ja vastuullisuuspalveluihin.

Ota meihin yhteyttä!

Kasva laadukkaan talouden kumppanin kanssa

Greenstepin uusi toimisto avautuu pian Raaseporissa! Tarjoamme sujuvuutta talous- ja palkkahallintoon, skaalautuvia talousjohdon ja HR-tehtävien henkilöresursseja, raportoinnin ja analytiikan kehittämistä, tukea prosessi- ja järjestelmäkehitykseen, veroneuvontaa sekä rahoitus- ja yritysjärjestelypalveluita.

Me Greenstepillä pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia tuoden koko organisaatiomme tietämyksen pienenkin asiakkaan hyödyksi. Näin tuotamme lisäarvoa asiakkaalle verrattuna perinteiseen tilitoimistopalveluun, jossa raportointi tarkoittaa tulos- ja taseajoja kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin.

Greenstep ei ole vain perinteinen tilitoimisto vaan palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Palvelumme on saumatonta – kaikkien asiantuntijoiden ollessa saman yhtiön palkkalistoilla on kommunikaatio, tiedon jakaminen ja hyödyntäminen aivan eri tasolla kuin silloin, jos nämä palikat koottaisiin erillisistä toimijoista. Meillä kaikki puhaltavat yhteen hiileen asiakkaan eduksi.

Raaseporissa yksikön vetäjänä toimii Johanna Sjöblom. Ota rohkeasti yhteyttä!

GS Summer

Tule kollegaksemme Raaseporin toimistolle!

Haemme pian aukeavalle Raaseporin toimistollemme uusia greenstepiläisiä!

Meidät tunnetaan ensiluokkaisten palveluiden lisäksi myös perhemäisestä tavastamme toimia sekä kyvystämme mahdollistaa työntekijöillemme uniikkeja urapolkuja. Kaikkia greenstepiläisiä yhdistääkin aito halu onnistua yhdessä ja ilahduttaa asiakkaitamme.

Työyhteisössämme korostuu tiimityöskentely ja itsensä johtaminen. Meillä ei jätetään ketään yksin, ja liputamme vahvasti kollegojen kanssa sparrailun puolesta. Teemme tärkeää työtä asiakasyritystemme kanssa ja jokaisessa tiimissä työskentelee alan huippuosaajia. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Tarjoamme mm. joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, kilpailukykyisen palkan, tulospalkkio-ohjelman ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Olisitko sinä uusi kollegamme?