Greenstepin CFO-palvelut / Eurofins NSC Finland Oy (referenssivideo)

Eurofins Suomen talouspäällikön vaihtaessa uusiin tehtäviin olivat he tilanteessa, jossa rekrytoinnin ajaksi piti löytää nopealla aikataululla henkilö vetämään väliaikaisesti yrityksen taloushallintoa. Ratkaisu löytyi Greenstepin CFO-palveluista.

Eurofinsin nykyinen talouspäällikkö Susanna Liukkonen kertoo videolla Eurofinsin ja Greenstepin yhteistyöstä:

"Eurofins ottaa näytteitä, testaa ja analysoi niitä. Meidän asiakkaita ovat teollisuus, ympäristöviranomaiset ja julkinen hallinto. Meillä on yli 800 laboratoriota ympäri maailmaa. Meillä Suomessa on kahdeksan eri yhtiötä ja meidän toiminta kattaa koko Suomen."

"Ostimme Greenstepiltä talouspäällikköpalveluita. Meillä oli tilanne, jossa edellinen talouspäällikkö vaihtoi tehtäviä ja siinä tilanteessa meidän piti hyvin nopealla aikataululla saada palkattua uusi henkilö vetämään taloushallintoa siksi aikaa, kunnes saamme rekrytoitua uuden talouspäällikön. Hän otti tilanteen hyvin nopeasti haltuun ja näki sen oikean ja aidon resurssitilanteen ja osasi kaivaa sieltä tehtävät, mitkä ovat ensimmäisen prioriteetin tehtäviä ja mitkä asiat voidaan jättää hiukan myöhemmäksi."

"No tällä hetkellä, kun mä näin jälkikäteen ajattelen, että mä oon pyörittänyt tätä konsernia Suomen osalta yksin puolitoista kuukautta, niin kyllähän mulla ikävä on sitä Greenstepin tiimiä ja tukea siellä takana. Mutta toisaalta täytyy sanoa, että sain äärimmäisen hyvän perehdytyksen ja hyvät tukimateriaalit, ja mä tiedän että mä voin soittaa yhä edelleen ja pyytää apuja. Saan sieltä ihan varmasti ihmisen paikan päälle, tilanteeseen kuin tilanteeseen."