KNL Networksin kokemuksia Greenstepin palveluista

Asiantuntevaa tukea kasvuun ja kansainvälistymiseen

KNL Networks on teknologiayritys, joka toimii tällä hetkellä neljässä eri maassa. Viimeisen parin vuoden ajan yritys on rakentanut globaalia viestintäjärjestelmää ja tavoitellut kansainvälisiä markkinoita. Maailmanvalloituksessa tärkeänä apuna on ollut Greenstep.

– Kasvuyrityksessä on tärkeää kohdentaa resurssit oikein. Greenstepin kanssa yhdessä toimiessa voimme keskittyä niihin asioihin, joissa olemme itse hyviä, KNL Networksilla talousasioista vastaava Maria Alahuhta kertoo.

Palvelu on kattavaa ja innovatiivista

Palvelut, joita Greenstep asiakkailleen tarjoaa, kattavat talous- ja henkilöstöhallinnon toimenpiteet. Lisäksi yritys tarjoaa neuvontapalveluja sekä erilaisia työkaluja esimerkiksi raportointiin ja analysointiin.

– Greenstep hoitaa meille esimerkiksi kirjanpidon, palkanlaskennan ja osan controller- tehtävistä. Taloudesta vastaavana olen myös saanut tarvittaessa sparriparin, jonka kanssa olemme pohtineet asioita ja punninneet oikeita vaihtoehtoja, Alahuhta avaa.

– Heidän kauttaan olemme myös päässeet nauttimaan taloushallinnon alan innovaatioista ja trendeistä, joista he ovat kartalla, Alahuhta jatkaa.

Töitä tehdään hyvällä asenteella

KNL Networksin tavoitteena on lisätä toimipisteitä Eurooppaan ja Aasiaan. Yrityksen toiminnan kannalta hyvät ja asiantuntevat partnerit ovatkin äärimmäisen tärkeitä. Kokemus yhteistyöstä Greenstepin kanssa on ollut hyvä ja hyödyllinen.

– Greenstepillä töitä tehdään aidolla asiantuntijuudella ja hyvällä asenteella. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan yrityksen palvelutarjontaan, Alahuhta lisää.