Moi Mobiilin kokemuksia Greenstepin palveluista

Ammattitaitoa oikealla asenteella varustettuna

Moi Mobiili on uuden ajan mobiilioperaattori, jonka toiminta perustuu asiakaskokemukseen sekä tehokkuuteen. Kasvuyrityksen taloushallinnon kumppanina toimii Greenstep. Kumppanin valinnassa keskeisiä kriteereitä olivat Greenstepin ammattitaito sekä oikea asenne.

Moi Mobiilin asiakkaat ovat aktiivisia, energisiä edelläkävijöitä, jotka haluavat tehdä asioita itse ja pitkälti omilla ehdoillaan. Mobiilioperaattori on satsannut siihen, että sen palveluita on helppo ostaa ja helppo käyttää. Moi Mobiilin asiakaslupauksia ovatkin juuri helppous, nopeus sekä hyvä diili.

– Moi Mobiili on kasvuyhtiö. Tässä mielessä on mahtavaa, että viime vuonna saimme lähes kymmenkertaistettua kasvumme edelliseen vuoteen verrattuna. Fiilikset ovat korkealla, kertoo Moi Mobiilin perustaja ja toimitusjohtaja Petri Lahtinen. Yhteinen sävel johti laajempaan yhteistyöhön

Kasvavalle yritykselle tärkeää on luonnollisesti myös kasvurahoitus. Greenstepin ja Moi Mobiilin yhteistyö alkoi, kun Moi Mobiili etsi ja kilpailutti itselleen sopivaa kumppania rahoituksen hankkimista varten.

– Yhteistyömme Greenstepin kanssa lähti nimenomaan rahoituspuolesta. Kun siinä löydettiin hyvä yhteinen sävel, niin huomasimme, että voimme itse asiassa hankkia Greenstepiltä hyvin kattavasti myös kaikki muut talouspuolen palvelut. Uutena ovat mukaan tulleet nyt vielä HR:n palvelut, Lahtinen sanoo.

– Ne asiat, joihin olen ollut yhteistyössä todella tyytyväinen, ovat Greenstepin ammattitaito ja heidän asenteensa. Niihin kahteen kulminoituu kaikki se tärkeä, mitä me kumppanilta odotamme, Lahtinen painottaa.

Greenstep mukana tulevaisuuden rakentamisessa

Tärkeintä Greenstepin kanssa tehtävässä yhteistyössä on Lahtisen mukaan se, että kaikki toimii nopeasti ja joustavasti. Kumppanuus on syventynyt ja Lahtinen kokee, että he ovat saaneet Greenstepiltä jopa hieman enemmän kuin alun perin odottivat.

Hyvin sujunutta yhteistyötä aiotaan myös jatkaa.

– He ovat olleet vahvasti rakentamassa meidän tulevaisuuden suunnitelmiamme, Lahtinen kertoo.

– Kun kaikki on toiminut tähän asti näin hyvin, niin en näe, että meillä olisi mitään syytä tai tarvetta vilkuilla oikealle tai vasemmalle myöskään tulevaisuudessa, Lahtinen summaa.