Sustainability Officer Ella Tanskanen

Saija Tirkkonen

HR Consultant

Iloksemme voimme kertoa, että Greenstepiin on valittu ensimmäinen Sustainability Officer kehittämään ympäristö- ja yhteiskuntavastuullisuutta organisaatiossamme. Vastuullisuuden merkitys meille, asiakkaillemme ja muille sidosryhmille on suuri ja kasvaa jatkuvasti. Jotta toimintamme ympäristö- ja yhteiskuntavastuu asioissa olisi suunnitelmallisempaa ja vaikuttavampaa, olemme hakeneet joukostamme henkilöä, joka ottaisi vastuulleen näiden asioiden kehittämisen.

Greenstepin Sustainability Officeriksi on valittu Ella Tanskanen! Ella kuvailee itseään "vaikuttavaksi vastuullisuusaktiiviksi" ja on käsitellyt opinnoissaan Tampereen yliopistossa mm. ympäristöjohtamisen työkaluja, vastuullisuusraportointia, yritysvastuustandardeja sekä yhteiskunnallisten ja ympäristövaikutusten sisällyttämistä yrityksen taloudelliseen raportointiin. Lisäksi hän on opiskellut ilmastonmuutosaiheita ympäristötieteiden näkökulmasta Kanadassa University of Saskatchewanissa. Ella on myös ollut mukana järjestämässä mm. Kestäviä kahvihetkiä ja afterworkeja, joiden tavoitteena on koota yhteen vastuullisuusasioista kiinnostuneita ammattilaisia.

Uskomme että Ellan avulla pääsemme ison harppauksen eteenpäin Greenstepissä tärkeiden ympäristö- ja yhteiskuntavastuuasioiden saralla.